Мис Джуки Габриела Радославова: Засичах Орлин Орлинов в сайтове за травестити!

12
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Ко-водещата на предаването „Комисията Павлов” Габриела Радославова не била сериозна връзка, а само сексуален обект за футболиста на „Любимец” Орлин Орлинов, заяви той след скандалните й разкрития пред „ШОУ”. „За мен тя беше просто секс. Тя знаеше, че няма как да бъда с нея. Като разбра, че няма да ме има, реши да добие малко популярност на мой гръб както една друга преди нея. Това момиче е поредната златотърсачка“, каза скандалният футболист. След като Мис Джуки потвърди, че е била удряна от Орлинов, той отговори, че тя си фантазира, а животът й е пълна излагация. По повод снимките, на които той се целува с друг мъж, играчът заяви, че „това е нещо нормално, когато приятели си пийнат”, а зад разпространението им стои именно Габриела. Тя пък се закани, че този път ще каже цялата истина и няма да скрие и най-срамните подробности около неговите изстъпления, на които е станала пряк свидетел по време на тяхното съжителство, продължило година и половина. Шокиращите й разкрития относно безчинствата на футболиста Орлин Орлинов Габриела Радославова отново споделя единствено пред „ШОУ”!
– Габи, Орлин Орлинов каза, че си правила секс за пари – вярно ли е?
– Супер смешно е! Видяхте ли го колко е жалък този човек?! Лъже и си вярва, има му нещо, не е добре, наистина… Никога не съм се продавала за пари, няма мъж, който да си е платил за мене, и Орлинката много добре го знае това. Но след целия тоя срам, които натрупа през тия седмици, се

опитва да си измие мръсните ръце на чистия ми гръб

Много е смешен. Те го видяха хората. На мен не ми пука какво говори той, думите тежат, когато са казани от достоен мъж, а Орлин не е такъв.

– Орлин отрича да ти е посягал изобщо и каза, че си фантазираш, както една друга преди теб, жадна за медийна слава – визираше явно Катрин Вачева…
– Да, най-жалкото е, когато си бил с един човек, и той е неблагодарен. Орлин колко ми се е молил за пари и съм го издържала толкова време, а сега да говори такива неща!… Нека си говори каквото иска, не търся слава на негов гръб, свързана примерно с педалски изцепки. Казах, че както Орлин излъга за Катрин Вачева, така сега лъже и за мен.

– Той отрича всичко, свързано с теб включително, че сте живели заедно една година и половина. Каза, че само е идвал за по няколко дни за секс у вас, а не със сериозни намерения. Преди така ли говореше?
– Глупости, живееше в нас! Орлин живееше при мен и аз съм го издържала. Супер жалък и смешен е – вижте го каква мишка е да отрича всичко това! Не е мъж, но ние вече всички го видяхме това с изтеклите снимки (визира гейснимките, но които Орлинов страстно се целува с друго младо момче – б. а.)… Той е толкова нечестен, толкова жалък, че никога няма да каже истината, няма сили да каже истината, по-удобно му е да лъже…

– Преди няколко седмици те е потърсила друга негова жертва – момиче което е било с него, по същото време, когато сте били двамата все още заедно… Заболя ли те, когато тя ти каза, че Орлин ти е изневерявал с нея по същото време?
– Той не ме интересува вече

– с жени ли е, с мъже ли е…

Да, момичето ме потърси, но не само едно, а след него и друго, с което се е виждал. Първото ми разказа, че и на нея й е причинявал ужасни неща също както и на мен. Тя ми каза и как й е искал постоянно пари, как я е бил и я е заплашвал, че тя сега се опитала да си поиска парите, но той не й е върнал нищо.

– Момичето споделя още, че когато Орлин се е напивал, е разбивал чаша в главата й, заливал я е с уиски, въпреки че му е давала и пари назаем! Като се е напивал, ставал ли е агресивен и към теб?
– Да, тя и на мен ми го разказа това. Ставал е агресивен и към мен, като пие. Казах ви, той е на моменти и като му врътне… Виждала съм го само с жени да се отнася така, към мъже не съм го виждала да реагира така.

– Оказва се, че, освен че е удрял и тормозел момичето, е взимал от чантата й пари, без тя да знае. Това случвало ли се е с теб, усъмнявала ли си се или не си забелязвала изобщо?
– Да, тя се оплака, че го е хващала да й бърка и да й взима парите. На мен не ми се е случвало, но аз, когато ми е искал, винаги съм му давала, не е имал причина защо да си взима от мен по такъв начин.

– Кога и къде Орлинов правеше скандали и те биеше – когато бяхте заедно при родителите ти във вас?
– Ооо, не, не, пред родителите ми никога! Правеше се на много добър. Само когато сме сами в стаята, тогава почваше със скандалите. И пред негови приятели пак е избухвал много грубо и е тръгвал да ме бие, но те го спираха и ме спасяваха от него.

– Такъв магнетичен любовник ли беше този Орлин Орлинов, че и ти, и това момиче, сигурно и още, и още жени, сте търпели да ви бият и сте стоели пак с него?!
– Да, жените сме луди! (смее се – б. а.) Ами не знам и аз как да ти отговоря, има много такива жени, които си падат по мъже, които ги бият и тормозят. Сега никога не бих търпяла такова нещо, това си е жив мазохизъм, да седиш някой да те тормози, пък ти да го гледаш – ужас!

– С какви обидни думи по-точно те наричаше той?
– О-о-о, Боже – наричал ме с всякакви имена, но това, което каза той, че се продавам за пари – много е смешно. Нека само да си помисли той кой се продава за пари – аз ли?!… Имам още много неща, които мога да разкажа, ужасно много, но, честно, не ми се занимава вече с тоя човек, просто супер жалък е, няма смисъл…

Той е лъжец!

– Вярно ли е, че Орлин Орлинов е правил секс за пари – имаш ли доказателства и какви?
– Аз съм му чела съобщения, на които си урежда срещи за пари. Видяла съм ги тия съобщения с очите си, мои приятели са ми казвали също – приятели, които са „на другия бряг” и си падат по мъже.

– Когато сте живели заедно, хващала ли си го да рови в Интернет в сайтове за запознанства и да се сваля с някакви индивиди с такава цел?
– Бях виждала, че е влизал в някакъв сайт за запознанства, дето имаше само травестити. Не знам какво е търсел там, не съм го и питала.

– С мъже или с жени Орлин е правил секс за пари, или с каквото/който дойде? Предполагам, че чрез Интернет се е запознавал с тях най-вече?
– Питайте го него с кого го прави за пари…

– Изтекоха снимки на Орлин в Интернет, на които е гол, с еректирал член – явно с тях е зарибявал своите бъдещи секспартньори… Ти виждала ли си подобни в компютъра му?
– Да, видях тези снимки, той каза, че аз съм ги била пуснала. Но аз нямам голи снимки на Орлин, не съм му правила никога голи снимки и той не ми е пращал.

– Коя е най-потресаващата история, свързана с Орлин, на която си ставала свидетел?
– На нещата, случващи се между мен и него! Как се е налагало други хора да ме спасяват от него… просто ужасни неща… Също и когато това момче от кадрите, на които се целуват с Орлин, дойде в нас и ми подхвърли снимките им…

– Каква е историята с това момче Георги (с което страстно се целува на снимката, която „изтече” в Интернет!)?
– Това момче Георги се свърза с мен по телефона първо, разказа ми историята за него и Орлин – че били заедно и така нататък, и ми каза, че може да ми го докаже и да ми покаже снимки. Аз казах: „Добре”, но така и не се видях с него, но той ме намери, като дойде в нас. Донесе снимките – едната даде на моя баща в пощенски плик, другата беше сложил в пощенската ни кутия. Дадохме снимките на Орлин, но той ги скъса и толкова.

– Момчето от ревност ли го е направило? Ти не се ли шокира, повярва ли му?
– Ами от ревност сигурно, не знам… Не бях шокирана, защото знаех някои неща за него, вече бях чела съобщения, които си бяха писали с Орлин. Вярвах му.

– Попита ли и Орлин все пак защо това момче идва във вас и те тормози с въпросните снимки, какво цели и дали това, което разказва, е истина?
– Доста страстна целувка за „приятелска” между мъже е снимката!… (ироничен смях – б. а.) Орлин не искаше да говорим за това, само каза: „Много хора искат да ми навредят, и ти ли ще им вярваш?!” и все викаше: „Ще ти кажа, ще ти кажа…”, но така и нищо друго не ми каза за тях двамата, но продължаваше да се чува с момчето.

– Вярно ли е, че с течение на времето Орлинов и него е пребивал, а момчето е подало жалба в полицията?
– Да, знам за жалбата, момчето пусна жалбата, след като ми донесе снимките в нас.

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ