Какво искаш за Коледа? Напиши своето желание и Дормео може да ти го сбъдне!

1
Добави коментар
pgp

Какво те очаква в играта Дормео? Ако изпратиш кутия с изненада на твой приятел, която той отвори, и вътре намери реален подарък – печелите и ДВАМАТА . Наградите са завивки, възглавници и плюшени играчки Дормео! Напиши и своето желание за Коледа и то може да стане реалност…

С участието си в Наградната игра на Участниците се предоставя възможност да спечелят една от Големите награди и/или една или повече от Малките награди по – долу:

1. Голяма награда:

Всеки включил се в играта, може да посочи какво би желал да получи за Коледа като го попълни писмено, на български език в съответното поле на приложението „За Коледа искам…” в интернет сайта www.facebook.com. Организаторът ще изпълни желанието на един Участник при условие, че то е на стойност до 1500 лв. с включен ДДС. Печелившият Участник ще бъде избран от тричленно жури, определено от управителя на ‘Студио Модерна – България’ ЕООД (Организаторът) с оглед на посоченото от него желание..

2. Малки награди:

Освен горепосочената награда, Участниците в играта „За Коледа искам…“ ще имат възможност да си подаряват виртуални подаръци (картинки), които ще се виждат в приложението „За Коледа искам“ в интернет сайта www.facebook.com. 28 бр. от виртуалните подаръци (т.е. 14 двойки от тях) ще бъдат заменени от Организатора с истински предметни подаръци, като последното ще бъде осъществено на случаен принцип посредством специализиран софтуер.

Механизмът на получаване на Малка награда ще бъде следният: след изпращане на виртуален подарък от страна на Участник на негов т.н. „приятел“ в интернет сайта www.facebook.com, приятелят следва да приеме настоящите условия за да му се предостави възможност да отвори съответния виртуален подарък. С приемането на настоящите условия и правила „приятелят“ става Участник.

При отварянето на съответния виртуален подарък се визуализира картинката, изпратена от подаряващия. При спечелване на някоя от малките награди, при отваряне на съответния виртуален подарък, вместо картинката изпратена от изпращащия Участник, изпращащият Участник и получаващият ще виждат картинка, изобразяваща техния реален подарък от Малките награди, предоставени от Организатора.

Малките награди, осигурени от Организатора са както следва:

    Плюшена играчка – овца ‘Дормео’ – 20 бр.;     Анатомична възглавница ‘Миа’- 2 бр.;     Възглавница ‘Флип’ – 2 бр.;     Възглавница ‘Тара’ – 2 бр.;     Завивка ‘Миа’ – 2 бр.;

В този случай и изпращащият Участник и получаващият печелят по един брой и от един вид Малки награди.

Избирането на Участникът, който ще спечели Голямата награда ще се състои на 20.12.2013 г. (Петък) на адреса на управление на „Студио Модерна -България” ЕООД, а именно гр. София 1404, бул. „България” № 81-В, пред тричленно жури със състав, определен от управителя на „Студио Модерна – България” ЕООД.

Всички участници, определени като победители на малки и/или голяма награди ще бъдат информирани по електронен път, чрез писмо до имейл адресът, с който са се регистрирали в играта.

Участниците, спечелили Малки награди, ще бъдат обявени и в самото приложение „За Коледа искам“, след натискане на бутон „Твоите подаръци“, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена и/или чрез изписване на инициалите им (първите символи от имената им) заедно с тяхната електронна поща, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@…).

Участникът, спечелил Голяма награда, ще бъде обявен на фен страницата на Дормео във Фейсбук, на адрес: https://www.facebook.com/DormeoBulgaria, и/или на сайта на Дормео, на адрес: www.dormeo.bg на 20.12.2013 г.

Краен срок за участие: 18 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.