Подаръци за зодиите – I част

4
Добави коментар
daydreamer
daydreamer

Овен

Хората Овен държат да правят впечатление и да са в добра форма, особено по време на празниците, така че ще се зарадват на спортен уред или спортна екипировка. Опаковайте подаръкът им в червено. Ако имате романтични отношения с Овен, покажете му, че неговите нужди са важни за вас. Заведете го на любимото му място.

Телец

Телецът би оценил всеки един подарък, който да трогне чувствената му натура. Дори кутия бонбони във формата на сърце са достатъчни. Този зодиакален знак си пада и по паричните подаръци, така че подарен ваучер за определена сума за даден магазин също би му допаднал. За Телеца качеството е по-важно от количеството. Той предпочита малко шишенце скъп парфюм пред голяма бутилка евтин одеколон.

Близнаци

Интелигентните Близнаци обичат подаръци, създадени за умни хора, както и уникати. Близнаците обичат да канят гости, така че комплект изящни прибори ще бъдат от полза. Най-добре е да разпитате предварително и да знаете кой подарък би бил най-ценен в момента. Близнаците знаят какво искат, но просто твърде често променят желанията си. Не разчитайте на това, че миналата година е изявил желание да притежава нещо.

Рак

Сантименталният Рак обича подаръци, подбрани индивидуално за него. Най-много ще го зарадват ръчно изработените подаръци – независимо дали става дума за картина, плетен пуловер или торта. Може да организирате семейна томбола или да се съберете с любимите на Рака хора. Това ще го направи истински щастлив.