”Ивет фешън” с коледно парти и нов календар

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Born in the 90’s не е обикновен календар, а разходка из едно отминало, но емблематично време. Снимките дават възможността отново да изживеем спомени от 90-те, в компанията на 7 завлядяващо красиви жени, сред които Ваня Билева, Нора Шопова, Християна Димитрова и Екатерина Куцарева.

Кадрите на Born in the 90s са дело на Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав и са са инспирирани от незабравимите супер модели на 90-те години, които бяха по-известни от марките, които представяха.

Вижте снимки >>

„Решихме тази година да заложим на 90-те години , тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това момичетата са родени именно тогава и е страхотно, че успяха да се превъплатят в моделите, на които са подръжавали като деца”, споделя Ивета Григорова, собственик на агенцията, която през 2014г. ще отбележи 20-тата си годишнина.

Традиционно календарът на „Ивет Фешън“ ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб Маскара на 4 декември (сряда). Агенцията ще събере най-красивите и успешни свои модели. Водещи на събитието ще са актрисата Луиза Григорова и родния сексимвол Иво Аръков. Партито ще бъде подгрявано от Поли Генова, Михаела Филева и Били Хлапето. Всички гости на събитието ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2014г.