Коледни промоции в „Технополис“ 3774

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Ако вече мечтаете за предстоящите коледни празници и се чудите с какви подаръци да зарадвате своето семейство и близки, разгледайте коледната промоционална брошура на хипермаркети „Технополис“.

Повече от 230 уреди са на специални цени, а за много от тях има възможност за покупка на изплащане без Един от най-желаните подаръци за почти всяко българско семейство е нов модерен и съвременен телевизор. Ако търсите супер технология и уникално качество, разгледайте 4K 3D Dynamic EDGE LED телевизор SONY KD-65X9005. 4К или Ultra HD резолюцията е равносилна на 8 милиона пиксела, което е 4 пъти по-голяма детайлност от тази при Full HD телевизорите. Освен фантастична картина с невероятна гама от цветове и детайли, специално за Коледа, върховият модел телевизор се предлага в комплект със SONY Blu-Ray 4K ъпскейл плеър BDP-S790, пет любими филма с 4K качество, четири броя 3D очила и „one-touch“ дистанционно.

Друго специално предложение, което ще осигури забавление за цялото семейство е 3D LED телевизор Panasonic TX-L47WT60Е. Този телевизор е с два вградени тунера и има функция „картина в картината“, което позволява да гледате два канала едновременно или да гледате един, а да записвате друг канал. Имате възможност също да прехвърлите и да се насладите на любимите си предавания директно на вашия смартфон или таблет. „Умният“ телевизор на Panasonic може да бъде управляван чрез гласови команди и жестове, а само с едно движение на ръката прехвърляте и запазвате снимки, видео и страници в интернет от вашия смартфон на големия екран. За максимално удобство използвайте функцията „Моят начален екран“, чрез която създавате свой персонализиран телевизионен портал за директно свързване с най-обичаните предавания, уеб сайтове и приложения, събрани на едно място. 47-инчовият модел на Panasonic е на промоционална коледна цена и се предлага с подаръци – 4 броя 3D очила и дистанционно управление „Viera touch pad“.

През последните години в мечтан коледен подарък се превърнаха смартфоните и таблетите. В „Технополис“ за 399 лв. получавате практичен смартфон за 2 SIM карти SONY Xperia M Dual. Освен удобството да носите един телефон вместо два, моделът на SONY е оборудван с 4-инчов екран, NFC стандарт за свързване и разполага с функцията „one-touch mirroring“. Тя ви позволява да прехвърлите екрана на телефона към екрана на телевизора само с едно докосване на смартфона до дистанционното и да се насладите на своите снимки, видео и приложения на голям дисплей. А ако предпочитате да подарите таблет, ASUS MemoPad HD7, на цена 295 лв., предлага 7-инчов екран с HD качество, 1.2 GHz Quad-core процесор,16GB памет, GPS и върви с подарък калъф.

За тези, които търсят нещо по-интересно, предлагаме серията със закачливото име Yoga („Йога“) на Lenovo. Името на серията е вдъхновено от възможността на устройствата да променят формата си. Иновативният лаптоп Lenovo Yoga може да заема четири различни „пози“, за да бъде максимално удобен на своя собственик. Той може да изглежда като класически лаптоп, да приеме формата на таблет, да бъде поставен под формата на „палатка“ или като монитор на стойка за моментите, когато примерно гледате филм или снимки. Освен тази гъвкавост, в буквалния смисъл на думата, лаптопът е оборудван с Intel Core i3 3217U процесор, 13.3-инчов Multi-touch дисплей и операционна система Windows 8.

Не по-малко внимание заслужава елегантният таблет Lenovo Yoga 10.1, чийто предимства ни представя самият Аштън Къчър в новия ТВ клип на марката. Таблетът е с уникален дизайн за улеснено използване, възможност за 3G свързаност, 10-инчов IPS екран и 1.2 GHz 4-ядрен процесор. Батерията му издържа до 18 часа, а цената в коледната брошура на Технополис е 699 лв.

Специален подарък за специални моменти можете да изберете от промоционалните предложения за фотоапарати Canon. Те включват широка гама – от висок клас огледално-рефлексни фотоапарати, до удобни компактни модели на много достъпни цени от 119 лв. В зависимост от избрания модел ще получите различни подаръци, „премия в брой“, която представлява отстъпка от цената в момента на покупката, 2 броя на списание „ФОТОмания“ и 8 GB карта памет.

Ако искате да зарадвате своята дама за Коледа и да й спестите времето, прекарано в досадно чистене през новата година, подарете й новата прахосмукачка робот iRobot ROOMBA 660. Тя е подходяща за всички видове настилки и покрива площ до 100 кв. м. Подобренията в новия модел включват адаптивна почистваща глава от второ поколение, сканиращи сензори за откриване на замърсявания и специална система за странично почистване на ъгли и покрай стени.

Две нестандартни идеи за запомнящ се и различен подарък са музикалните инструменти в коледната брошура на „Технополис“. За тези, които обичат не само да слушат, но и да създават музика, на промоционални цени се предлагат синтезатор YAMAHA и електронно пиано YAMAHA. А ако се колебаете какво да изберете за близките си, винаги може да се спрете на Технополис карта подарък, която се предлага с различни номинали – 20, 50, 100 и 200 лева. Така ще им дадете възможност сами да изберат за себе си най-хубавия коледен подарък.

Можете да разгледате всички описани по-горе продукти в новата промоционална брошура на „Технополис“ или на www.technopolis.bg.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти