Ела в света на „Следващият, моля“, завърти сферата и спечели награди

13
Добави коментар
pgp

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да натисне бутона “like” на страницата на предаването „Следващия, Моля“ във Фейсбук, да изтегли до три свитъка дневно, които му дават съответен брой точки и да се регистрира в томбола за награди. Тази регистрация и потвърждението й гарантират включването на регистрирания Участник да се състезава за наградите.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в Промоцията. Участието в Промоцията не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

Всека седмица участниците, отговорили правилно на въпросите, участват в томбола за награда, а в края на Промоцията всички участници за периода на промоцията участват в томбола за специалната награда. Наградите ще бъдат разиграни, както следва:

За седмица  18.11. – 24.11.2013

Награди: 2 бр. ваучер за безплатна процедура

За седмица 25.11. – 01.12.2013             

Награди: 1 бр. Ваучер за безплатна процедура и 1 участие на живо в предаването

За седмица 02.12. – 08.12.2013

Награди: 1 бр. Ваучер за безплатна процедура и 1 участие на живо в предаването

За седмица 09.12. – 15.12.2013

Награди: 1 бр. Ваучер за безплатна процедура и 1 участие на живо в предаването

Наградата за всяка седмица се тегли в първия работен ден на следващата седмица, след което се обявява публично на страницата на предаването „Следващия, Моля“ във Фейсбук.

Краен срок за участие: 08 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.