ТАРДИС на Доктор Кой за продан

13
Добави коментар
Ilyanova
Ilyanova

Колко струва пътуването през времето и пространстовото? 2.5 милиарда паунда според новото проучване на портала за недвижими имоти TheMoveChannel.com

 

Анонимен частен продавач се е свързал с портала и се представил за Доктора и искал да рекламира своя дом. Макар на пръв поглед неговия дом да изглежда като малка английска полицейска кутия от 1963 г., Доктора обяснил, че ТАРДИС вътрешно е по-просторен отколкото изглежда.

 

Доктора не помни общата жилищна площ на своя единствен имот, който досега е сменил няколко собственици, а броят на стаите на практика е безкраен. В действителност, през своите 50 години в ТАРДИС, Времевия лорд е отркрил голям дрешник, изложбена галерия, контролна зала и нулева стая, където може да се оттеглите от Вселената, за да се насладите на малко тишина и спокойствие.

 

Този уникален недвижим имот е с лесна поддръжка – кутия синя боя веднъж на година две – и е идеално ергенско жилище, за тези, които тъсят вселенски приключения.

 

ТАРДИС е жилище със собствено мнение и има малки съвсем „незначителни” недостатъци, предупреждава Доктора. Няма да Ви отведе, където искате и има черна дупка в центъра си (т. нар. Око на хармонията), която от време на време разтърсва контролната зала в неподходящи моменти, като спасяването на планетата от разруха или пък като си наливате чай.

 

По изчисления на портала за имоти, ТАРДИС е с приблизителната площ на Емпайър Стейт Билдинг или 208 879 кв.м. събрани в 4,1 кв.м. Предвид сегашното му местоположение (Ърлс Корт, Лондон) и жилищната му площ, ТАРДИС в момента възлиза на 2 551 933 092 милиарда паунда.