Коледна игра за лоялни клиенти на Мтел

1
Добави коментар
Jetero
Jetero

Коледна игра за лоялни клиенти на Мтел

31 октомври 2013 | 11:38

2072

Специална коледна игра очаква лоялните клиенти на Мтел през празничния сезон. От 28 октомври до 4 декември всички участници в Програмата за лоялност Мтел Клуб имат възможността да се включат, като се регистрират в играта за различни атрактивни награди.

Регистрацията се извършва чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1251 и размяна на 60 клубни точки от баланса на клиента. Всеки участник може да участва с неограничен брой SMS-и, което му гарантира и по-голям шанс в тегленето на наградите.

16 са наградите, с които Мтел ще зарадва своите лоялни клиенти. Сред тях са два 42-инчови телевизора Sony, по три броя oт най-иновативните смартфони Sony Xperia Z Ultra и Sony Xperia Z1, както и три броя Sony Xperia Tablet Z, и още два броя Ултра бук Sony SVP13 и не на последно място – три броя обективи за смартфон Sony Cyber-shot QX100.

Програмата за лоялност „Мтел клуб” е насочена към всички частни клиенти на договор, които използват услугите на телекома повече от шест месеца.

След като станат част от програмата, абонатите могат да се възползват от всички нейни преференции. Със своята клубна карта лоялните клиенти получават и редица отстъпки в различни търговски обекти на партньори в страната.

Етикети:

Мтел,
Мтел Клуб,
Коледа

8 харесват тази статия

0 не харесват