10-те най-евтини подаръци за жени

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

10-те най-евтини подаръци за жени

29/11/2013
in АКТУАЛНО, ИНТЕРЕСНО, КОЛЕДА, НАЧАЛО

1 Comment

Празниците наближават, а с тях и избирането на подаръци

Какво са празниците без подаръци?! Всяка жена обича да получава подаръци, като няма значение дали това е нещо скъпо или просто мил жест. Ето и кои са най-подходящите и евтини подаръци за жени.

Ръчно изработени бижута: Тези уникални бижута са чудесен подарък за най-добрата ти приятелка, колежка, сестра. Освен че са стилни, те не са скъпи и няма да ти създадат финансови трудности.

Бутилка хубаво вино: Кой не обича вино през студените месеци? Консултирай се с продавачите кое е най-доброто и качествено вино, преди да направиш своя избор. 

Книга: Ако жената, за която избираш подарък, обича да чете, книгата е идеален подарък за нея. Проучи какво би й харесало като жанр.

Свещи и свещници: Свещите са толкова успокояващи и романтични! Всички жени обичат красиви и ароматни свещи, а и са доста евтини. Може да ги комбинираш с кошница с лакомства.

Рамка за снимки: Какво щяхме да правим без снимки? Всички ние обичаме да се снимаме или правим снимки. Сложи някоя ваша обща снимка като бонус. Така ще се получи невероятен персонализиран подарък!

Крачкомер-педометър: Много от моите приятелки биха се зарадвали на подобен подарък. Това е един полезен уред, който измерва стъпките, минутите, изразходваните калории. Приспособлението е лесно за употреба и изключително полезно!

Домашни сладки: Вероятно приятелката ти ще се зарадва да получи домашно изпечени лакомства. Избери една красива кошница и ги аранжирай интересно. Може да комбинираш с някой екзотичен или плодов чай.

DVD: Тук изборът ти е безкраен – от класически филми за по-възрастните жени до романтичните сладникави комедии за по-младите.

Персонализирани CD/DVD: Може да запишеш на диск любимите й песни. Не подценявай и обложката. Може да сложиш ваши общи снимки, които те зареждат с добро настроение.

Продукти за баня: В миналото подаряването на висококачествени продукти за баня бе скъпо и недостъпно за всички. Сега обаче това не е така! При тази голяма конкуренция цените на солите за вана, лосионите, сапуните и геловете падат особено по празниците.

Посетете и Фейсбук-страницата ни!

10-те най-евтини подаръци за жени 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари

евтини подаръци Идеи Коледа коледни подаръци подаръци 2013-11-29