7 фрази, които ще разтопят всеки мъж!

4
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

7 фрази, които могат да ви помогнат да развеселите, разнежите и предразположите един мъж

Изглеждаш страхотно!

Един от най-лесните начини да направите добро впечатление на новия колега е да му направите комплимент. Така светкавично ще приковете вниманието му, дори той да се погрижи да не го покаже. Мъжете обичат комплименти, също като нас, но ние поне си го признаваме!

Колко си силен!

Всички мъже обичат да им казват колко са силни. Не пропускайте да им напомняте колко по-силни са от вас в подходящ момент. Помоли го да ти помогне с тежките торби, след което подчертай колко по-силен е от теб. Това ще повиши доверието между вас и ще му покаже, че оценяваш помощта му.

Нуждая се от теб!

Мъжете са по-различни от нас, но и те са чувствителни същества. По време на романтична вечеря му сподели колко много се нуждаеш от него. Това определено ще му хареса!

Желая те!

Не го поставяй в позиция, при която той винаги поема инициативата за секс. Направи първата крачка и му кажи колко много го желаеш. Кажи му, че това е неговата вечер и ти ще изпълниш всяко негово желание…

Гордея се с теб!

Дали той е невероятен баща, работи усилено, или е страхотен човек? Кажи му колко много се гордееш с него и изтъкни причините за това.

Този уикенд искам да си починеш, остави работата на мен!

Дай му два почивни дни изцяло на негово разположение. Да се надяваме, че ще ти върне жеста…

Обичам те!

Това ще го зарадва най-много! Напомняй му по-често колко много го обичаш, без значение от колко време сте заедно.

Посетете и Фейсбук-страницата ни!

7 фрази, които ще разтопят всеки мъж! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари