Масивни колиета и размъкнати блузи – любимия щрих в ежедневната визия

1
Добави коментар
milk1
milk1

Това, че слагаме по-дебелите блузи и скриваме женствените си извивки далеч не означава, че трябва да забравим за модата само заради студа. Дрехите ни през есента засияват в прекрасна феерия от цветове и засрамват дори слънцето и красивите огнени дървета. Пуловерите, жилетките и блузките в електрикови и неонови цветове ще изпълнят гардероба за разнообразие и съживяване на рутината в скучното ни ежедневие.

От нежно трико, до меко плетиво – всичко ще е в цвят и обем. Оувър сайза побеждава триумфално слим размера и всичко прилепнало по тялото, за да докаже, че не жената трябва да е създадена за дрехата, а дрехата трябва да е създадена за жената. Старите хора казват, че младото и с чувал да се облече пак ще е красиво. Точно от тази максима са се повлияли модните гурута и са преувеличили дори обема на аксесоарите.

Обемните колиета се вписват идеално дори в строгия ни офис стил. В съчетание с пуловерите прекрояват снобарския ни делови стил в небрежен и лежерен до най-малкия детайл. Такива компилации вървят ръка за ръка с панталони, джинси и вечните тесни дънки. Спортният ансамбъл стои чудесно с едни островръх завършек с зашеметяващ чифт обувки на ток.

Снимка: 3.bp.blogspot.com Автор: Dani

Масивни колиета и размъкнати блузи – любимия щрих в ежедневната визияРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)