Проститутки в Бразилия учат езици

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

В Бразилия проститутки вече ходят на уроци по английски език. На принципа, че човек се учи, докато е жив, в град Белу Оризонте бяха организирани за тях езикови курсове. Над 300 жрици (включително травестити) се записаха за безплатните уроци заради световното. Чакат се поне още 200 доброволки само в този град – един от 12-те, в които ще има мачове.

Засега уроците са само по английски, но се планират часове по испански и немски. Първите фрази са на най-елементарни от типа „Казвам се Жоана“ и „Ти откъде си?“. Но се планира на по-горен етап да бъдат включени изречения, по-тясно свързани с трудовата дейност на момичетата. Те трябва да разберат добре какво иска клиентът им, за да си заслужат възнаграждението.

Според изследване на мондиала в Бразилия ще работят минимум 20 хиляди местни проститутки и още поне 15 хиляди „трансферирани“ от целия свят. За тях също има организирани езикови курсове – с уроци по португалски.

Най-големите проблеми с подготовката на „контингента“ за световното ще са в Рио. Там напливът от проститутки сякаш е безкраен.

„Труд“