Скандално! Брутални случаи на уволнения заради еротични снимки

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Еротичните снимки публикувани в интернет могат да бъдат много опасни понякога. Те могат да ви изиграят лоша шега, дори когато сте в пика на своята кариера. Никой не е застрахован от това. Независимо колко сте влиятелни или известни, пикантните фотоси могат да сринат репутацията ви.

Представяме ви 5 случая на хора с уважавани професии, които са били уволнени заради еротични снимки. Започваме с първия случаи на момичето от снимката.

Тя е съветник по професионално ориентиране, но в миналото е била нещо друго

Виждате Тифани Уеб на снимките в началото на статията. Или по-точно, виждате как е изглеждала на 19, а това е преди доста години. Нейната история е доказателство за това, че старите еротични фотографии могат да създадат проблеми на човек дори и след като отдавна се намира в съвсем друг етап от живота си.

Някога Тифани наистина е била модел на бельо, но по-късно в продължение на 12 години се доказва като изключително добър съветник по ориентиране в Ню Йорк. Уважавана е от ученици и колеги. Още когато е кандидатствала за работата, тя не е скрила с какво се е занимавала. След това неколкократно била разпитвана по въпроса, тъй като нови разголени снимки периодично изскачали в интернет. Всеки път обаче решавали да я оставят на работа, тъй като давала отлични резултати.

До 2012 година, когато ученик от същото училище занесъл няколко фотографии на тогавашния директор. Той решил, че снимките на Тифани са твърде достъпни за децата, подал оплакване и в крайна сметка жената била отстранена. Понастоящем работи като учителка на друго място, но води дела, за да се върне към предишната си позиция и да получи обезщетение за проявената дискриминация.  

Вижте останалите брутални уволнения в Jenite.bg.