Chicco …където има бебе…

3
Добави коментар

Скъпи приятели и малки почитатели на марката Chicco, имаме огромното удоволствие за поредна година да Ви представим новата колекция от бебешки дрешки и обувки Чико.
В тази статия ще обърнем внимание на Chicco Бебешки дрехи Есен/Зима – 2012/2013, а съвсем скоро очаквайте информация и за бебешките обувки от новата есенно-зимна колекция.

Отново пъстри и уникални, дрехите Чико ще предизвикат усмивки на лицата на малки и големи. Те са удобни, елегантни, модерни и най-вече стилни. Бебешката им линия е разделена на две категории:

– Lovely Folk

Тази серия е за малки стилни госпожици. Преобладават розовите цветове и щампите на цветя, сърца и птички. Дрешките за момиченца са изцяло готови да внесат топъл полъх в студените зимни дни. Направени са изцяло от екологични материи – предимно памук. Лесни за поддръжка и още по-есни за обличане и събличане.
– Wild Mountain

Тази серия е за елегантни малки господа. Серията е изпъстрена с апликации от дивата природа. Дрешките са предимно в есенни цветове и навяват спомени от зимата, точно както подхожда на „сериозните господа“.Изцяло направени от екологични материи. С удобни копченца за събличане и обличане, те са едно истинско удоволствие за носене.