По-малък и симпатичен нос само с помощта на четка и грим

1
Добави коментар
milk1
milk1

Пластичната хирургия е добро решение за изправяне, смаляване и скъсяване на носа, когато става дума за изкривени хрущялни преградки и затруднено дишане. Във всички останали случаи обаче „дефектите“ по лицето могат да се превърнат в симпатични ефекти с помощта на малко грим и изкусното му нанасяне.

Ето няколко съвета как да използваш продуктите в несесера си като художник, за да направиш нослето си по-симетрично и малко.

1. Гримирай очите си изящно и извий миглите с 2 пласта черна спирала. Това ще отвлече вниманието от носа ти. После нанеси червило или блясък за устни в подходящ нюанс. Има едно правило, което гласи, че ако всичко от тена на кожата, до състоянието на зъбите ти е перфектно, формата и големината на носа няма да са от съществено внимание, защото няма да се забелязват на фона на прекрасното платно около него.

2. Избели зъбите си и купувай матиращи червила в нежни или ярки нюанси, за да изваеш перфектни устни, създадени за много сладки целувки.

3. Скулптурирането с фон дьо тен става като нанесеш два нюанса по-тъмен продукт, отколкото е този по останалата част на кожата ти. Поставянето му започва от два пръста под веждите, където са линиите около очите. Гримът трябва да бъде разнесен добре, за да няма драстични разлики в цветовете. Процедурата се прави на дневна светлина и с помощта на четка, пръсти или апликатор. Един съвет от нас – няма по-добро средство за гримиране от ловкостта на пръстите.

4. Никога не се слага руж върху носа. Достатъчно е едно нежно мацване на прасковен цвят по скулите, за да бъде оптическият грим завършен и издържан.

Снимка: www.totojakey.com Автор: Dani

По-малък и симпатичен нос само с помощта на четка и гримРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)