Декорация за дневна със слончета за късмет

1
Добави коментар
milk1
milk1

Любителите на етно стила в интериорния дизайн преоткриват слона като най-добрия приятел на всекидневната. Стадо или само едно семейство слонове, което бодро крачи напред към зелените пасбища и водоизточници е страхотна идея за стените на хола. Нужно е едно или няколко големи пана, които да образуват цяла африканска композиция. Редица суеверия твърдят, че който притежава слон в дома си привлича късмета и щастието на своя страна. Това е още един повод да сложиш такава декорация в крепостта си.

Такава декорация предразполага да се сложат и декоративни възглавнички по дивана с десен на животински принтове. Към тази компилация може да се добави един гладък паркет по пода и кожа от мечки, лисици и вълци до камината. Жилището няма да се превърне в ловна хижа, а само ще загатва обич към фауната. Стаи с такива декорации не търпят много мебели, но за сметка на това ги предпочитат масивни и едноцветни. Таванът трябва да отразява пода, за да се пресъздаде усещането за дива природа и първичност. Ефектът се постига с плоскости от шперплат. Към визията на всекидневната могат да се добавят кожи и камък.

Декоративните тухли също са чудесно допълнение към тази пустинна атмосфера посветена на огромните животни. Дори да имате малко жилище един такъв интериор ще му придаде важност и ще го превърне в модерно манхатънско студио.

Снимка: wallmuralgallery.com Автор: Dani

Декорация за дневна със слончета за късметРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)