Как се слагат изкуствени мигли

1
Добави коментар
milk1
milk1

Иска ви се да имате толкова гъсти и дълги мигли, че никога да не ви се налага да посягате към спиралата. За повечето от вас това ще си остане само мечта.

Ако сегашната спирала, която ползвате не ви удовлетворява, то предлагаме да пробвате ефекта на изкуствените мигли. Те се продават във всеки магазин за козметика. Има различни видове и преди да решите да пазарувате е добре да ги познавате. Например може да изберете такива за удължаване, сгъстяване или тези, които се предлагат на снопчета и се слагат само в края на клепача.

Хубаво е да подберете най-хубавите мигли, като не бива да се спирате на евтините. Обикновено миглите се предлагат в комплект с лепило, но ние ви съветваме да си вземете друго, по-добро, тъй като това в пакета често не върши работа.

Започнете с нанасянето на очна линия в основата на миглите, а след това оцветите вашите естествени мигли със спирала. Едва след това посегнете към изкуствените мигли. Срешете миглите си с четка, за да не останат слепени. След това капнете малко от лепилото върху ръката и изчакайте няколко секунди. С помощта на пинцета вземете снопче мигли и натъркайте основата му в лепилото. Залепете в основата на вашите естествени мигли, колкото се може по-надолу. Нека се слеят и разликата да не се забелязва. Прикачете колкото снопчета желаете.

Следва нов слой спирала, който да уеднакви вашите и изкуствените мигли.
Видео урок може да получите на този адрес:
http://vbox7.com/play:039ee05956

Не така стоят нещата, ако слагате цяла мигла. Тогава е нужно първо да измерите големината на собственото си око и да отрежете излишъка от изкуствената мигла. Нанесете лепило в основата на изкуствените мигли и изчакайте няколко секунди. Следва перфектното залепване върху клепача. Целта е да залепите в основата на вашите истински мигли, така че да не съществува разлика. Притеснете добре с пръсти, нека миглите прилепнат добре. Ако лепилото ви е бяло, то заличете следите с черна очна линия. Може да нанесете много фин слой спирала, но това си остава ваше решение.

Ето че сте напълно готови!

Видео:

Снимка: ofertisofia.com Автор: Stefi

Как се слагат изкуствени миглиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)