Натрупай тънкостите в рязането, спечели хладилник с мезета, машина за рязане, кухненски нож или дъска за рязане

1
Добави коментар
pgp

Участниците в Играта имат възможност да спечелят:

– 120 дървени дъски за рязане и 60 керамични кухненски ножа, за които след регистрирането на 1 брой код от етикет на продуктите, включени в промоцията, участниците участват в седмично теглене за 20 дъски и 10 ножа, общо шест седмични тегления.

– 10 машини за рязане на мезета, за които след регистрирането на всеки 5 кода от етикети за целия период на промоцията, участниците участват в жребий след края на играта.

– 10 хладилника, пълни с мезета на Деликатес Житница, за които след регистрирането на всеки 10 кода, участниците участват в жребий. Първият хладилник ще бъде теглен след края на втората седмица от играта. А останалите 9, след края на играта.

С 1 код, регистрирани за една календарна седмица, потребителите участват в седмичен жребий за 20 броя дървени дъски за рязане и 10 броя кухненски керамични ножа.

Всички участници играят за седмичните награди, раздавани за календарната седмица, в която са регистрирали поне 1 код.

Потребителите участват за седмичните награди само с кодовете, регистрирани през съответната седмица, за която се раздават съответните 30 награди.

Седмичното събиране на кодове за наградите – дървени дъски за рязане и кухненски керамични ножове, ще става от 00:00 ч. в понеделник до 24:00 ч. в неделя. Същите тези кодове се анулират за участие в следващите седмични жребии за дървени дъски за рязане и кухненски керамични ножове, но продължават да се натрупват за събиране на кодове за жребиите за машини за рязане на мезета и хладилници, пълни с мезета на Деликатес Житница.

За всяко отделно седмично теглене е необходима регистрация на минимум 1 нов код.

Всички участници играят до края на промоцията за всички видове награди, за които имат регистрирани нужния брой промоционални кодове, като при спечелване на награда се изключват от следващо теглене само за този вид награда.

Желаещите да участват в Играта следва да изпълнят следните условия:

Да регистрират минимум един или повече кода, намиращи се на етикета на промоционалните продукти на „Деликатес Житница“: Смядовска, Панагюрска, Тракийска луканка, Панагюрска и Тракийска луканки – гастро, бабек „Тракиец“, Сушеница, „Амбарица“, Телешки суджук и Телешка луканка.

Потребителите трябва да регистрират кода чрез SМS на номер 1780 или чрез приложението „Натрупай тънкостите в рязането“ на фейсбук страницата на Деликатес Житница. Стойността на един sms е 0,29 лв. с ДДС за абонати на Глобул и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Краен срок за участие: 12 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.