Излезе играта The Hunger Games: Catching Fire за iOS

16
Добави коментар
wweb
wweb

По кината се завъртя втората част от култовата сага „Игрите на глада“, а заедно с нея се появи безплатната мобилна игра „The Hunger Games: Catching Fire – Panem Run“ базирана изцяло на филма. Платформата е безкраен рънър (в стила на Temple Run), в който играчите тичат из окръзите на утопичната държава Панем. Тяхната единствена цел да събират ресурси и пламъци, изпаднали от самата Катнис Евърдийн.

Свръхдинамичният геймплей на играта ни дава възможност да движим героя на ляво и дясно из между три достъпни полета, както и да прескачаме и да се шмугваме под опасни предмети, като плъзваме пръст нагоре и надолу по екрана.

 

Колкото по-далеч тича играча, толкова повече окръзи ще достигне. В зависимост от това, по кой път ще поемем, пред нас изниква различен окръг от Панен, който разполага със собствени ресурси, графични особености и приключения. Повече за играта може да научите от официалния ѝ трейлър:

 

 

Ако сте фенове на „Игрите на глада“ и искате да грабнете екшъна от филма в свой ръце, тогава The Hunger Games: Catching Fire e играта, която търсите. Заглавието е достъпно за iPhone, iPad и iPod touch.