Вземи страхотна Коледна играчка с покупката на Milka, Jacobs или Suchard

1
Добави коментар
silvy
silvy

Промоцията на Milka, Jacobs и Suchard (svetlakoleda.bg) се провежда в участващите търговски вериги, обозначени с плакати и дисплеи на промоцията.
Продукти, участващи в промоцията:
– Всички продукти с марката Milka
– Всички продукти с марката Suchard
– Всички продукти с марката Jacobs
При покупка на продукт (или комбинация от продукти) на Milka, Jacobs или Suchard на стойност минимум 8 лв от участващ магазин, клиентът ще получи гарантирана награда – светеща коледна играчка. Наградата може да бъде получена на указаното място в търговския обект, от който са закупени продуктите (на касата, на гише информация, от охраната и др.). За целта, трябва да бъде показана касова бележка, с ясно обозначени продукти на Milka, Jacobs или Suchard, закупени от същия магазин. Една касова бележка за закупени продукти от Milka, Jacobs или Suchard на стойност 8 лв или над 8 лв дават право на участие за една награда.
Пример: Една касова бележка за закупени продукти от Milka, Jacobs или Suchard на стойност 16 лв не дава право на участие за две награди, а само за една.
Наградите могат да бъдат получени единствено и само веднага след направената покупка в магазина, в който е направена покупката в случай, че той е сред участващите магазини.
Награди:
Наградите са 200 000 светещи Коледни играчки в три различни форми:
– Еленче
– Дядо Коледа
– Топка
Играта изтича на 31.12.2013 г.:

Tags: jacobs, milka, suchard, svetlakoleda.bg, Коледна играчка, милка, Сушард, Якобс