Пет години „Шоуто на Блондинките” владеe ефира

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Пет години „Шоуто на Блондинките” владеe ефира

Любимото на сутрешна България радио предаване „Шоуто на Блондинките” празнува юбилей. На 2 декември Калина и Надя отбелязват пет години в ефира на хит-радио номер едно – Радио Fresh!.

 

Неочаквани, забавни и много свежи, чаровните водещи обещават да празнуват със своите слушатели през целия декември. 

 

„От нас е празничното настроение, от вас – подаръците!”, обясняват в характерния си стил Калина и Надя. „Ние сме настроени за подаръци през целия декември. Затова – дори и да не са истински, все пак – изненадайте ни с най-шурите и свежи идеи, които ви идват на ум. Споделяйте ги на [email protected] и ще ги представим на всички”.

 

Слушайте празничните издания на „Шоуто на Блондинките” през декември между 7:00 и 10:00 часа. в ефира на Радио Fresh! – най-слушаната радиостанция в България.

 

Радио Fresh! е лидер в групата 18-36 години по рейтинг и пазарен дял с 11,5%. При женската аудитория в тази възрастова група лидерската позиция също е безспорна – номер едно станция по рейтинг и пазарен дял (13,6%). Това сочат данните на GARB Audience Research Bulgaria за месец октомври.

 

Радио Fresh! е първенец и в групата 26-35 години по рейтинг и пазарен дял 13,9%, а „Шоуто на Блондинките” също се радва на рекордна слушаемост, правейки го едно от трите най-рейтингови предавания в сутрешния радио ефир.

 

Сайтът на Радио Fresh! – radiofresh.bg, е сред най-посещаваните радиосайтове в България с близо 80 000 уникални посетители през септември, а фен страницата във фейсбук надхвърля 150 000 души.

Свързани новини

Коментари