Тейлър Суифт изгони ангел !?

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Тази година шоуто на Victoria’s Secret беше по-бляскаво от всякога, защото на сцената освен страхотните ангели се появи и една от най-успешните певици за годината Тейлър Суифт. Гласовитата блондинка обаче не се понрави на всички! Според супермодела Джесика Харт изпълнителката на „I Knew You Were Trouble“ изобщо не се е вписала в обстановката на ревюто!

Според слуховете това изказване на Харт може да й коства участието в шоуто догодина! Дали Тейлър всъщност ще прекърши крилете на ангела на Victoria’s Secret?

 

Въпреки упоритите твърдения в тази посока, говорителят на модната компания заяви, че Харт не е в опасност (поне засега). той допълни още, че всички в Victoria’s secret, в това число и Джесика, са изключително развълнувани от участието на Тейлър в шоуто и нямата търпение да дойде следващата седмица, когато „спектакълът“ ще бъде излъчен и по телевизията.

 

Харт все още не е коментирала злополучното си изказване. Може би вече е научила по трудния начин, че когато няма какво хубаво да кажеш, е по-добре да замълчиш. 

Етикети: Victoria’s Secret, Тейлър Суифт