Опитай късмета си и спечели бутикова рокля Junona, календари, тениски, ваучери за модни изкушения

1
Добави коментар
pgp

Ако всички награди бъдат изтеглени в по кратък срок от обявеният 30.12.2013 г., то томболата се счита за приключила в датата на последната изтеглена награда.

Наградите които могат да бъдат спечелени са общо 62 на брой и са разпределени, както следва:

    1 бутикова рокля от Junona Fashion     20 календара за 2014 от Junona Fashion     15 уникални тениски Junona     6 ваучерa на стойност 100 лева всеки     10 ваучерa на стойност 50 лева всеки     10 ваучерa на стойност 20 лева всеки

Вида на наградите в томболата се избират на случаен принцип.

Печелившите участници се избират на случаен принцип от системата в разработеното приложение.

Тъй като искреното ни желание е да проведем Томбола, която да достави удовлствие на участниците както и ние, от Модна къща JUNONA не желаем тя да бъде опорочена, с тази цел няма да отговаряме на въпроси, коментари, забележки и други подобни, като всички такива ще бъдат изтривани от стената.

Учтиво молим всички, които не са съгласни с тези условия, с Правилата за участие и които смятат, че участието в томболата би могло да е манипулирано от дадаени участници или от нас самите, да не вземат участие в томболата. Системата не допуска манипулации при тегленето, като печелившите се избират на случаен принцип.

За да участвате в томболата, Вие трябва да имате нужният минимум приятели, които са харесали нашата страница в Facebook. Нужният минумум приятели е определен в приложението.

Вие можете да спечелите само веднъж! Участието от няколко Facebook профила, принадлежащи на едно и също лице е забранено.

Ще имате право да участвате в томболата веднъж на всеки 24 часа.

За да уачствате натиснете бутона „Опитай късмета си“.

Победителите в томболата ще бъдат уведомени на страницата ни в Facebook не по късно от 5 работни дни от обявената за край дата на томбола. Ваучерите не могат да бъдат прехвърляни на други лица, както и не е възможно получаването на паричен еквивалент за тяхната стойност.

Всеки изтеглил награда, ще получи е-мейл от Junona Fashion, с уточняваща информация за начина на получаване на наградата. Всички предметни награди ще бъдат изпратени по куриер до спечелилите. Ваучерите ще важат за пазаруване в онлайн магазина на Junona Fashion. Номер на ваучер ще ви бъде изпратен по е-мейл. За да можем да ви изпратим наградата, трябва да сте попълнили коректно Име и Фамилия, адрес и е-мейл, при участието ви в томболата. Ако имате още въпроси за получаването на наградите, моля пишете на: [email protected]

Краен срок за участие: 30 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.