Допада ли ви: Прическата на Суки Уотърхаус? видяна 3032 коментари 2

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Вчера вечерта бяха раздадени Британските модни награди за 2013-а година. Най-красивите и известни личности от света на модата и шоубизнеса се събраха в Лондон, за да отпразнуват своите награди и призове.

Младата и все още не толкова известна красавица Суки Уотърхаус също се разходи по червения килим, облечена с нежна дантелена рокля от пролетно-лятната колекция за 2014-а на Burberry Prorsum.

Британският модел се превърна в обект на завист от всички жени по света, след като успя да очарова холивудския красавец Брадли Купър. Актьорът бе толкова омагьосан от 20-годишната блондинка, че не се разделяше с новата си любов през април тази година и дори я заведе на романтична почивка в Париж.

* Брадли и Сузи през април

Е, изглежда тази любов е вече отшумяла, тъй като не сме засичали влюбената двойка в последно време…

Но нека се върнем към визията на Суки, която наистина ни допадна. Елегантна, стилна и нежна – красавицата знае как да привлича погледите към себе си.

Единствено прическата ни се стори леко неподходяща за цялостната й визия, вие какво ще кажете?

В днешно време всяка жена мечтае за дълга, биуйна и здрава коса, но тази на Суки със сигурност ще попадне в списъка с „най-нежеланите дамски прически“.

Четете още: Парти къдрици

За съжаление косата й изглежда рядка и доста фина, постригана и стилизирана по този начин. Такъв тип коса веднага би изглеждала по-свежа, ако й се придаде повече обем в корените.

Разгледайте разнообразните прически на Суки ето ТУК!!!

Четете още: Красива сплетена конска опашка