Коледни промоции от Евро ЛЕД

2
Добави коментар
MR.practical
MR.practical

Коледни промоции от Евро ЛЕД

Условия на промоцията

Настоящата промоция е валидна за всички покупки направени през сайта euro-led.net или в магазина на ул. Никола Габровси 108 в София в периода 01.12.2013 – 31.12.2013г. Доставката за България е безплатна за всяка поръчка и се осъществява с икономичен транспорт на куриерска компания Спиди. Ако клиентът желае да получи поръчката си с друга куриерска фирма или експресно, то разходите за транспорт са за сметка на клиента. При плащане с наложен платеж ще Ви бъде начислена такса 1% от стойността на поръчката.

За всяка поръчка, нашите клиенти ще получат талон за отстъпка от 10% за следваща поръчка в магазина или на www.euro-led.net .Отстъпката не важи за стоки в промоция. Валидността на талона е до 28.02.2014г. Всеки талон има пореден номер и ръчно написан код на поръчката. За да използвате талона за поръчка направена през сайта, Вие трябва да попълните номера на талона и кода посочен в него в забележката на поръчката.

Всички клиенти пазарували в магазина или онлайн получават правото да участват в томболата ни за СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ. За целта трябва да регистрирате номера на касовата си бележка на www.euro-led.net до 31.12.2013г. На 5 януари 2014г ще бъде изтеглено името на нашия Специален Клиент, който ще получи от нас ваучер за пазаруване от ЕВРО ЛЕД на стойност 200лв.