Извинявай, че не те светнахме по-рано за това…

1
Добави коментар
pokernews.bg
pokernews.bg

Тази история започна на 1 декември и след като ти кажем „Извинявай, че не те светнахме по-рано“, че е вече стартирало, ще се реваншираме с подарък по един много социален повод (за него малко по-долу). Преди това има друг, който си е личен.

Празници са и най-важното е настроението да е добро. Затова, както винаги, първо важната подробност: Личното е коледен PKR пакет само за нови PKR играчи, които се регистрират в PKR през PokerNews.bg и направят депозит от $10 или повече с бонус код „PNXMAS“ през декември 2013.

ВАЖНО: Имаме обаче и нещо, за което няма нужда от депозит – то е за всички наши PokerNews.bg приятели, регистрирани в PKR през PokerNews.bg :)!

А „много социален“ казваме на това, че скоро Facebook страницата на PokerNews.bg ще има 10,000 харесвания. Затова просто няма как да не спретнем един $250 фрийрол по случая и направо ще го комбинираме с коледните игри в PKR.

Това, което се случва от 1 декември насам в 3D залата – и ще продължи до 31-ви – се наложи да го вкараме в пакет. Причината е, че има много турнири и бонуси, които за удобство събираме на едно място.

И като се задават тези 10-те хиляди харесвания, към дузината подаръци в пакета решихме да добавим още един фрийрол от нас. Той е за всички, а в пакета (за нови играчи регистрирани в PKR през PokerNews.bg) има ценни неща, има и не толкова ценни – ти ще си избереш сам/а 😉

Сега за пакета, а след това идва и инфото за фрийрола, КОЙТО ЩЕ НАПРАВИМ ЗА ВСИЧКИ РЕГИСТРИРАНИ В PKR ПРЕЗ PokerNews.bg по случай 10k харесвания на Facebook страницата на сайта:

Ако „подаръци“, безплатно или фрийроли не ти звучат вярно, имаш право да го наречеш и „покупка“, че нали трябва да депозираш $10 или повече. Подреждаме ги нещата в пакета с тези, които ни се струват най-ценни отгоре:

$20,000 GTD Mini Masters билет;
$6 Sit and Go Ho Ho билет;
$5 кеш;
$3.50 Xmas Cracker турнирен билет;
$1000 Premium Freeroll билет;
$500 Premium Freeroll билет;
$500 Premium Freeroll билет;
$500 Premium Freeroll билет;
$500 Premium Freeroll билет;
$500 Premium Freeroll билет;
100% бонус за първи депозит до $250 (мин. депозит $10);
1000 PKR точки да си купиш аватар.

(6 Sit and Go Ho Ho билет, $5 кеш и $3.50 Xmas Cracker турнирен билет ги получаваш до 72 часа след депозит – кликни линка с условията по-долу за подробности.)

Пък ти вече ще си прецениш кои ти са най-оферта. Важното е да си намериш „твоите“, да си ги играеш с кеф и да си изкараш някоя и друга стимулираща пара по празниците – прави ги още по-приятни 🙂

И като решиш, че го искаш пакета, първо виж правилата за усвояване, а ето подредено по стъпки как да действаш:

Дръпваш си PKR софтуера през PokerNews.bg линк;
Регистрираш си акаунт;
Депозираш $10 или повече с бонус код „PNXMAS“;

Другото е да си направиш програма, че не са малко фрийролите. „Пищов“ на ръката може да не си пишеш, че има мобилни телефони за тая работа (подсещане), ма понякога на човек му се приисква да се върне към добрите стари неща от даскало :).

Остана да ти напомним, че ще правим фрийрол за всички (не само нови) регистрирани в PKR през PokerNews.bg по повод 10,000 харесвания на Facebook страницата на PokerNews.bg, както и че Skrill дава $20, ако депозираш в онлайн покер зала през Skrill.

Айде, ако не се засечем по масите – ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И УСПЕХ!