Участвай в конкурса „Мисия Успех“ и можеш да спечелиш 1000 лв.

1
Добави коментар
pgp

Продължавайки амбицията си да сбъдва мечтите на младите момичета, Cosmopolitan доволно потрива ръце и ви представя новия си проект – Мисия Успех!

И тази година Списание Cosmopolitan и Уникредит Булбанк запретват ръкави в търсене на успели, амбициозни дами, които имат хъс да постигнат мечтите си и са направили това.

Кампанията е предназначена за млади и образовани момичета (вкл.студентки), които са постигнали успехи в следните области:

    Личен или академичен     Професионален или малък бизнес

В конкурса могат да вземат участие всички момичета от 18 до 30 години, които са постигнали успех в една от следните категории, описани по-долу, с изключение на служители на списание Cosmopolitan България, служители на Санома Блясък България АД, служители на Уникредит Булбанк България, членовете на техните семейства и други лица, свързани с конкурса.

Категории за участие:

1. Личен или академичен успех:

– Съчетават успешно майчинството и следването; отглеждат повече от едно дете; отделят лично време в ползва на обществени проекти и каузи;

– Освен отлични оценки, имат разработени и публикувани научни работи; направили са интересно научно откритие; други лични или академични постижения

2. Професионален успех или малък бизнес:

– Успели са да се издигнат в йерархията на компанията за която работят; други професионални успехи;

– имат собствен бизнес, който са успели да изградят сами; въвели са нови процеси в бизнеса;

Разкажи ни за своя успех, като не забравиш да определиш към коя категория спада той.

Не забравяй да ни изпратиш и актуална своя снимка.

Участниците в Конкурса могат да изпращат своите истории и снимки до 20 декември 2013 г. на интернет сайта www.cosmopolitan.bg с определената за това бланка за участие.

Всички представени и изпратени кандидатури ще бъдат оценявани от специално жури.

Критериите, на които трябва да отговарят кандидатурите и ще се вземат предвид при оценяването, са:

    Хъс и мотивация за успех     Увереност     Добри умения да представят себе си

Оценяването ще стане на два етапа:

Номинации:

От всички кандидатствали участнички,ще бъдат избрани по 5 финалистки във всяка категория. Техните истории за постигнатият от тях успех, ще бъдат публикувани в списание „Cosmopolitan България”. Момичетата ще бъдат поканени на специална фото сесия, като след това ще бъдат представени на страниците на списанието

Определяне на победителите:

От избраните 5 (пет) финалистки, журито ще избере по една победителка от всяка категория, като се вземат под внимание следните характеристики на участничките, след събеседване с журито:

– умения за презентация и комуникация – 50 %;

– мотивиран отговор на въпроса за какво ще използват голямата награда от 1000 лв. и как ще продължат да се развиват в своята успешна сфера в следващите 2 години – 50 %, до общо 100 %

В случай на получен равен резултат при оценяването на две или повече кандидатури, изборът на победител се извършва еднолично от Председателя на журито.

Финалистките ще бъдат поканени за събеседване с изпращане на покана до адреса посочен за кореспонденция в изпратената бланка за участие в Конкурса.

Всяка от победителките в определената категория ще получи голяма награда от 1000 лв.(хиляда), както и предметни награди.

Историята за успеха на всяка от победителките в съответната категория от Конкурса ще бъде публикувана в списание „Cosmopolitan България”.

Момичетата, които бъдат определени от журито за победителки в конкурса, трябва да бъдат на разположение и да присъстват на специално събитие в началото на февруари 2014 година.

Краен срок за участие: 20 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.