Вселената – Публикации за Вселената

7
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Германски физици съобщиха, че наближава краят на Вселената, каквато я познаваме и че процесът вече е започнал. Учените са на мнение, че краят й ще дойде внезапно в резултат на огромен катаклизъм. 1 Вселената Вселената – Последните заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Вселената. Материали за Вселената от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Вселената. Уловиха тайнствен сигнал от Космоса

Астронавти уловиха загадъчен сигнал от дълбокия Космос, идващ от 240 милиона светлинни години разстояние от Земята. Сигналът провокира стотица дебати в научните среди.

Зад Плутон се крият още 2 планети

Испански астрономи обявиха, че е много вероятно зад Плутон да се крият още две планети, като и двете небесни тела са с необичайно големи размери и въздействат на небесните тела около тях.

Откриха най-старата екзопланета

Екзопланетата обикаля около червено джудже, познато като Звездата на Каптейн, но на такова разстояние, че да може да поддържа на повърхността си вода в течно състояние.

Човечеството живее в черна дупка

Съществува хипотеза, според която човечеството може би живее в собствена черна дупка, без да го осъзнава. И никога няма да се измъкне от нея.

Унищожаването на Вселената вече е факт

Вселената е на границата на своето разрушение. Съвсем скоро всичко в нея, включително и хората, ще се свие в малко плътно кълбо. С това плашещо твърдение излязоха учените от Университета на Южна Дания.

Как да тълкуваме посланията на Вселената

Много специалисти смятат, че дори в ежедневните събития се носят новини от духовния свят. Всеки човек е заобиколен от знаци и знамения, които са адресирани лично до него.

Новите екзопланети и техните красиви цветове

Понятието екзопланета е сравнително непознато за обикновения човек. Този термин буквално означава външна планета. Има се предвид планета, която се намира извън Слънчевата ни система.

FacebookGoogle+TwitterPinterest