Невена Цонева подготвя кулинарна книга видяна 2786 коментари 2

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Първият „Мюзик Айдъл” на България Невена Цонева сменя микрофона с готварската престилка.

Изпълнителката от Севлиево заяви, че запретва ръкави, за да пише собствена кулинарна книга.

Цонева, която се завърна на музикалната сцена с кавър на Паша Христова – „Повей, ветре”, се похвали пред списание Love Style със завидните си умения в кухнята. Тя колекционирала списания и книги с рецепти, които вече са над 500 броя. Прилагайки кулинарния си опит, Невена ще подбере най-доброто от вкусотиите, които е приготвяла и ще издаде своите хитринки в специално четиво, пише Монитор.

Четете още: Кекс с морков и портокалова кора на Невена

Приятелят на айдълката е най-доволен от готварския талант на любимата си. Барабанистът на „Ку-Ку бенд” Венко бил страхотен чревоугодник и това качество на певицата особено му допадало, разказват близки до двойката. Двамата са заедно от 2007 година, но за момента музикантът все още не й е предложил брак.

Четете още: Кекс с морков и портокалова кора на Невена

Опита си в кухнята Невена натрупва най-вече докато е в „принудителен отпуск” и няма никакви участия. Доскоро брюнетката имаше разправии с бившите си продуценти от „Вирджиния рекърдс” и отказваше сценични изяви заради съдебния процес, който водеше с компанията и който в крайна сметка спечели.

„Четири години водих борба да извоювам свободата си и доказах, че съм постъпила правилно”, заяви Невена, която получи обезщетение от 12 000 лв. “Не успях да наложа свой собствен стил и причината е само една – не ми беше дадена тази възможност”, смята тя и вече е щастлива от факта, че ще създава такава музика, каквато й харесва.

Четете още: И Невена Цонева пропя поп фолк