Hi-Fi Expo София | Teenproblem.net

12
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Между 22 и 24 ноември тази година ще се проведе поредното издание на Hi-Fi Expo София. То ще ви даде шанса да се запознаете с всички нововъведения в хай-фай конфигурациите. Часът на провеждане ще бъде от 10:00 до 22:00 часа, а мястото Гранд Хотел София, намиращ се на улица Ген. Гурко 1.

 

 

На изложението ще станете част от всички иновации на доказали се имена, които усилено ще се борят за вашия интерес. 179 марки, представяни от десетки компании ще конфигурират и изложат своите произведения, предоставяйки ви шанса да ги оцените.

 

Уникална шоу — презентация на хай-фи стерео и многоканални системи, тонколони, CD-плеъри, DAC, усилватели, предусилватели и преработватели, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио и видео сървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионална аудио – видео техника и много други е само част от обещанията на организаторите.

 

Всяка една стая от 23-те предварително подготвени ще крие в себе си различен тип технологично изобретение, което ще ви очаква да го изпробвате. Влизайки в нея може да тествате и оцените дългогодишната работа на разработчиците, целящи да ви представят новаторски и футуристичен дизайн, съчетан с нечуван досега звук и невиждана досега картина!

 

Схема на събитието и разпределение по стаи може да видите от тази снимка:

 

Снимка: hifiexpo.bg

 

Организаторите ви предизвикват да донесете любимият си диск или плоча, за да се убедите в качеството на техниката, като ви гарантират, че ще чуете по различен начин, който ще ви накара да настръхнете.

 

За първи път тази година ще има и два конкурса единият оценен от публиката, а другият от експертно жури. Производителите, участващи в конкурса ще се борят за одобрението на потребителите и журито в следните категории: Атрактивност, Звук/Картина, Практичност, Иновативна технология. Всички посетители ще участват в томбола и ще имат шанса да се приберат с голямата награда. А каква е тя може да разберете, ако отидете.

 

Входната такса за изложението е 5 лева, но организаторите предлагат и опцията за безплатен вход ако се регистрирате тук. Онлайн регистрацията има една уловка, че за да я направите, трябва да се съгласите да ви бъдат изпращани съобщения от организаторите, както и производителите, които ще участват на изложението, но пък жертвата си заслужава, защото ще си осигурите безплатно посещение.