5 стадия на интоксикация

38
Добави коментар
hobby-bg.info
hobby-bg.info

Любопитно

1. Умник
Този етап настъпва, когато внезапно се превърнете в експерт във всички области на познанието. Вие просто сте безкраен източник на информация и искате да покажете знанията си на всички, които ви слушат. Освен това, на този етап, вие винаги сте прав, а човекът, с когото разговаряте, разбира се, не е. Опитвате се с часове да го убедите в своята правота. Още по-интересна ситуация се получава, ако и двамата сте достигнали до стадия „умник“. Забавна картинка – двама души, които се опитват да се аргументират и да се убедят един друг в собствената си правота, засягащи теми които не са им особено ясни. За хората около тях (особено трезвите), които слушат този разговор – това е отлично развлечение.

2. Красавец
Този етап настъпва, когато сте напълно убедени, че вие сте най-красивият мъж в квартала и всички жени само вас търсят. Започвате да намигвате на всички красиви момичета, които минават покрай вас и ги молите да потанцувате, защото те цяла нощ не са свалили очи от вас. Вие сте в центъра на вниманието, очите на всички хора наоколо са насочени единствено към вас, защото именно вие сте най-красивото създание на Земята. Разбира се, да не забравяме, че също така сте и умен, защото можете да разговаряте с човека, който ви се възхищава, за всеки съществуващ проблем на нашата планета.

3. Богаташ
Това е стадият, в който изведнъж сте се превърнали в най-богатия човек в света. Купувате по питие на всеки, който се намира в близост до бара и искате да запишат всичко на сметката ви, защото недалеч е паркиран цял камион, пълен с пари.
И, разбира се, вие сте готов да се басирате с всеки, че този камион стои точно зад бара. И не забравяйте, че знаете всичко в света и можете да спечелите всеки бас. Напълно естествено е да не се безпокоите колко пари ще заложите, защото ги имате и няма какво да ги правите. Именно на този етап, започвате да купувате пиячка на всички хора в бара, които ви се възхищават, защото вие сте най-умният, най-красивият и най-богатият човек в света.

4. Непобедим
Сега можете да се биете с всички хора, които са ви противоречили, защото никой не може да ви победи. На този стадий, можете да отидете до приятеля на онова момиче, което цяла вечер ви се е възхищавало и да го предизвикате. Не е нужно да се притеснявате, че може да загубите. Както вие, така и всички останали знаят, че имате всичките пари на света и е напълно естествено да спечелите този спор.

5. Невидим
Това е последният стадий от интоксикацията. На този етап вие можете да направите абсолютно всичко, защото така или иначе няма кой да ви види. Можете да се качите на масата, за да танцувате, можете да се разсъблечете по бельо, за да впечатлите онези, които са ви се възхищавали цяла вечер, тъй като останалите хора в стаята просто не ви виждат. Освен това вие не виждате и хората, с които по-рано сте започнали разправии. Можете да се разходите по улиците и да пеете песни с цяло гърло, (защото все още сте най-умният и добре знаете тази мелодия) и никой не мисли нищо лошо за вас, защото не може да ви види. Изчезнали са всичките ви социални комплекси. Можете да правите каквото си искате, защото никой няма нищо да разбере. И, разбира се, после не си спомняте нищо от това…

1. Първото великденско шоколадово яйце е произведено през 1873 г. във Великобритания от&nbspповече

Бойното поле е странно място. Това е едно от малкото места, където насилието,&nbspповече

Най-известните герои в гръцката митология са боговете и богините, които използвали&nbspповече