Жената каучук напира за “Мис Баба Вселена” 3 4609

15
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Жената каучук напира за “Мис Баба Вселена”

29.06.2009 19:54 | Любопитно

Вили Кожухарова, известна като Жената каучук, бе сред най-бързите, откликнали на новината в “Труд”, че се търси българска участничка в първия световен конкурс “Мис Баба Вселена”.

“Отговарям на всички условия – на 5 юли навършвам 61 г., имам собствен бизнес и 4 внучета. Като бонус ще добавя, че до 30-ата си година съм спечелила 18 титли за красота. После ме канеха в журито”, похвали се Вили, известна с това, че продължава да се сгъва в кутия 49 на 40 см. Любопитното при Жената каучук е, че тя започва кариерата си, когато колежките й се преквалифицират – на 24 години, родила вече син. На “преклонната” за професията си възраст Кожухарова има манекенски мерки 92-53-90 и изглежда по-добре от половината клиентки в собствения й фитнес клуб.

Още една юначна българска баба даде заявка до организаторката на конкурса Мая Тавадзе чрез “Труд”. Румяна Ковачева е фармацевт от Разград, притежава аптека и има две внучета. “Макар да съм от този край, не съм особено веща в кючека (един от туровете на конкурса, който ще се проведе в Анталия, е дефиле по костюм на баядерка – б. а.), но до септември ще се науча”, каза Румяна Ковачева.

Освен тур по тоалет за кючек, който заменя минаването по бански костюми, кандидат-бабите ще трябва да демонстрират бизнес и официални дрешки и на английски да разкажат за себе си. Внуците пък ще трябва да докажат с актове за раждане. По телефона от Тбилиси Мая Тавадзе, която държи правата и на “Мини Мис Вселена”, обеща да дойде и лично да пресее претендентките.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти