Задава се коледно суинг парти в София

20
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Последното за 2013 година издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много интересно и вълнуващо.

Харесай страницата ни във Facebook

На 14 декември The Smugglers Collective, с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills, имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

След успехът на събитието, посветено на Гестби, е време отново да се върнем назад към 20-те и 30-те години на миналия век, но този път с малко външна подкрепа.

Специален гост на коледния бал на Smugglers Swing Club ще едно от най-актуалните имена на съвременната Swing сцена в Европа, The Speakeasies’ Swing Band! През последните няколко години групата от съседна Гърция набира популярност и благодарение на уникалния си стил и завладяващото излъчване на певицата Caterina, печели все повече фенове в цяла Европа, включително и в България.

През 2012 The Speakeasies’ Swing Band бяха сред хедлайнерите на джаз фестивала в Банско. След по-малко от две седмици групата от Солун ще направи и първото си гостуване в София на сцената на Smugglers Swing Club.

Музикалната селекция на DJ-те от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club – противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 14 декември (събота) в клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1, в подлез „Галерия“). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

Специално за събитието, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в нелегален Speakeasy бар от епохата на Сухия Режим, когато за една незабравима вечер ще се върнем в златните години на суинг музиката, декадентските танци, гангстерите и очарователните flapper момичета. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа. Гостите на суинг клуба ще могат да увековечат парти атмосферата в тематичния photo corner. За господата за пръв път ще има и истински ваксаджия, който ще накара обурките на танцуващите да заблестят. Smugglers Swing Club крие и още много изненади. Елате и се уверете сами!

Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 15 лева. Пропуските могат да бъдат закупени на касите на Oфис 1, М-Тел, Ориндж, Техномаркет, магазин На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък и други, както и онлайн на Ticketsteam.bg. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 18 лева.

Гласувайте ТУК за любимите си КОЛЕДНИ песни и СПЕЧЕЛЕТЕ страхотни награди!

Коментари

коментар(а)