С*екстингът или как да го побъркаш от любопитство

4
Добави коментар
milk1
milk1

Нова мания заля целият свят. Сега всички са луднали по с*кстингът. Това е изпращане на с*кси снимка и съблазнителен текст към нея до човека, който харесваш. Ще си кажете „Че какво ново в това?“, но тук за да задържиш интереса на обекта, не бива да показваш всичко. Следвай правилата:

Никога не изпращай съобщение докато си пияна
Добре е, когато показваш себе си в подобна с*кси светлина и докато избираш снимки от смартфона си, да си нащрек – не пускай каквото й да е под въздействието на алкохол. Възможно е да покажеш нещо, което не трябва или пък да изръсиш някоя глупост, която не само ще те засрами, но после едва ли би го погледнала в очите.

Какво означава с*кси снимка за един мъж
Това със сигурност не е фотос, на който сте по анцуг или пижама. Подберете бельо, което едновременно не показва много от вас, но и е много съблазнително.

Пробвай да с*кстваш, докато той е близо до теб
така би могла да видиш как ще приеме твоето с*кси съобщение. Хубаво е обаче ти да можеш да го наблюдаваш, а той да няма представа, че ти си там.

Никога не показвай лицето си
Ако наистина искаш да го влудиш от любопитство, то със сигурност първите снимки трябва да показват определени части от тялото ти, без да се виждат такива, които биха подсказали коя си. Само след няколко снимки той ще тръпне в нетърпение да види коя дама има това перфектно тяло.

Не показвай всичко с първото съобщение
За да можеш да поддържаш интереса му, той естествено трябва да има какво да види и разбере от теб по-късно. Започвай, но недовършвай изреченията, например. Ако успееш да спечелиш интереса му, той определено ще те потърси.

Снимка: m4.netinfo.bg Автор: Stefi

С*екстингът или как да го побъркаш от любопитствоРейтинг: 5.0 от 5.0 / (2 гласа)