Уникален котешки хотел видяна 2951 коментари 4

16
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Домашните любимци също обичат лукса.

Или поне в тази максима вярва семейство Ounsley от Западен Йоркшир, Англия. Те решили да открият уникален петзвезден хотел, предназначен специално за котки.

Създателите на необичайният хотел твърдят, че това е единственото място на подобно равнище в страната им и допълват, че никой друг не би могъл да осигури подобен комфорт на домашните котета, в който те на спокойствие да могат да си отдъхнат.

Вижте още: Маймунче се закача с котка

В хотела има 12 стаи клас „лукс“, които са снабдени с подово отопление и са обзаведена с изключително модерно. В тях за разположени удобни легла от ковано желязо, застлани с пухкави възглавници, пълнени с гъши пера.

В стаите има и телевизор, на който се пускат различни филмчета с животни, а вежливите домакини следят за изпълнението на  всяко желание на котешките си гости.

Четете още: Котката на Лагерфелд даде интервю

Храната на косматите гости  на хотела също е много изискана и се сервира върху порцеланови чинии.

Ако пък на някой котарак му доскучее в собствената му стая винаги може да потърси компания в коридора, който е декориран с камъни Swarovski.

Четете още: 6 животни-милионери

Цената на стаята е от 25 до 65 долара на вечер.

В нея са включени престоят на животинчето, специализирана храна него, професионални масажи и спа процедури, които се извършват от ветеринарен лекар, като се има предвид здравословното състояние на госта.