5 неща, които мъжете никога не правят заедно

13
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Забелязвате ли, че в заглавието не пише „не е добре да правят заедно“. Пише „никога не правят“. И това е така, защото с годините обществото е спряло да приема някои дейности за позволени на мъжете да вършат заедно. Само като ги прочетете и веднага ще се съгласите, че има нещо нередно мъжете да правят следните неща:

1. Не се обаждат, за да се чуят

За да се убедите, че е неловко, просто се обадете на някой ваш приятел и когато ви попита за какво му се обаждате, му кажете, че просто сте искали да го чуете. Той най-вероятно ще ви се изсмее в телефона, ще си размените няколко простотии и ще приключите разговора.

2. Не танцуват заедно

Танците са начин на изразяване. Мъжете танцуват, за да се почувстват добре, да се натоварват физически и основно за да се запознават с жени. Ако сте в клуб с вашите приятели и за всеки от вас има по една мацка, чудесно. Но ако по някаква причина се окажете без жени в близост, спрете да танцувате. Защото, освен ако не се шегувате, няма начин да не изглеждате нелепо в очите на всички останали.

3. Не си разделят десерта

Мъжете нямат проблем да поглъщат чутовни количества храна и този факт е възприет от обществото. Понякога е ок двама мъже да си споделят някаква храна – ако това са слънчогледови семки, шоколад или луканка. Но не може да си споделят пастичка или крем брюле. Просто не може.

4. Не си правят общи самоснимки

Двамата с най-добрия ви приятел сте с готина мацка? Супер – снимайте се! Но в момента, в който момичето се отдалечи, забравете за самоснимките. Защото ще сте мега странна гледка. Независимо как се чувствате в момента, дали сте пиян на свИня или просто искате всички да знаят, че много уважавате вашия най-добър приятел. Не се самоснимайте! Просто недейте.

5. Не ходят заедно до тоалетната

Сигурни сме, че тук изобщо не е нужно да ви обясняваме защо нещата стоят по този начин. В случай, че се съмнявате в нашите думи, помолете ваш приятел да дойде с вас до тоалетната и ще усетите, че просто не е редно. Вашият приятел също ще го усети. Да, ако случайно вие и някой друг от компанията тръгнете едновременно до WC-то, тогава няма нищо лошо. Това е просто късмет. Но да се каните един друг не бива.

Източник: BroBible