Ще се съживи ли Брайън от „Семейният тип“?

1
Добави коментар
seriali.bg
seriali.bg

Ще се съживи ли Брайън от „Семейният тип“?

2013-12-29 13:49:13

След епизода от 24 ноември, в който кучето на семейство Грифин беше сгазено от кола, последваха възгласи на феновете „О, Боже мой! Те убиха Брайън!”. Естествено това породи въпроса дали ексцентричният герой ще остане мъртъв или не. Такъв въпрос може да е глупав, когато става дума за реалния живот, но когато става дума за телевизионно предаване, особено за анимация, това е нещо напълно нормално.

Може би тези, които искат да запазят интригата по този въпрос трябва да спрат да четат до тук. За останалите можем да кажем, че Брайън наистина ще се завърне в „Семейният Тип“ (Family Guy). Това ще стане именно в епизода, който ще бъде излъчен на 15 декември.

Смъртта на Брайън беше посрещната с шок и ярост от феновете. Те протестираха срещу това решение. Все пак да не забравяме, че след 12 сезона вече сме толкова свикнали с тези герои, че една толкова голяма промяна силно влияе върху зрителите.

Но как ще се завърне Брайън в сериала? Машината на времето на Стюи е разрушена и той не може да се върне назад във времето и да предотврати случилото се. Все пак нека имаме вяра в хлапето, защото той със сигурност има какво да измисли.

Ние ви пожелаваме приятно гледане на сериала и дано да намерите за интересно завръщането на Брайън в семейство Грифин.

serialibg