Разбери каква личност си с TEFAL и спечели безкабелна ютия, уред за пържене или керамични съдове

1
Добави коментар
pgp

Участието в Промоцията не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ 1 уред за пържене Tefal ActiFry 2in1 1 комплект керамични съдове Tefal Ceramic Control 1 безкабелна ютия Tefal FreeMove

Наградата се определя на лотариен принцип до седмица след крайния срок на промоцията и се доставя чрез куриер до 15 работни дни след датата, на която е изтеглено името на печелившия.

В нея участват всички потребители, които са се регистрирали успешно на страницата в приложението  „TEFAL – Разбери каква личност си?“ и са отговорили четирите въпроса с избираеми отговори. При успешна регистрация, участниците дават съгласието си предоставените от тях лични данни и евентуални снимки с наградата да бъдат използвани от Организатора за целите на промоцията. Личните данни ще бъдат използвани за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в играта.

Наградата ще се предостави на Участник, който има право да участва в Промоцията, бил е обявен за печеливш по Официалните Правила на Промоцията (Раздел 7 от Официалните Правила), и e предоставил валиден документ за самоличност (паспорт, лична карта).

Краен срок за участие: 05 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.