За фототапетите | Фототапети Европа Стил fototapeti evropa stil

1
Добави коментар
didolan4o
didolan4o

Фототапети – интериорно решение за модерното жилище и офис

За много хора, поставянето на фототапети в домовете или офисите им, е отживелица от миналото. Това далеч не е така. Фототапетите за стена претърпяха бурно развитие през последното десетилетие и днес те се явяват много важна част от процеса на декориране на модерното жилище или офис. Фототапетите придават допълнителна свежест в помещенията, особено в случаите, когато изгледа от прозореца не е добър или няма достъп до достатъчно светлина. Благодарение на фото тапетите се създава уникална атмосфера и всяка стая в дома Ви има уникален вид. Фототапетите за стена оказват няколко зрителни ефекта:

Създават усещане за по-голямо пространство – нещо много важно за масовото българско жилище, което много често споделят няколко поколения.
Създават 3D усещане, чрез професионална компютърна обработка. Като пример може да се даде усещането за релакс, което се придобива в помещение с фототапет за стена с изглед от гората, планински пейзаж или рекичка с водопад. Както знаем зеленият цвят успокоява, затова природните картини са много подходящи за премахване на стреса и постигане на хармония в дома. Фото тапетите помагат и на служителите в офиса да се разтоварят от напрегнатата работа в офиса.
Създават усещане за динамика – например фототапети на мегаполиси, които въздействат чрез трафика от големите булеварди, струпване на туристи до световноизвестни статуи или бягащи животни от дивата природа.

 

Детските фототапети също са важен елемент от визията на съвременната детска стая, съобразена с възрастта на детето, неговите предпочитани филмови герои или любимо хоби или занимание, на спортна тематика и т.н. Особено актуални изображения върху детски фототапети сега са сцени от анимационни игрални филми свързани с принцеси, коли или животни, подходящи както за момичета, така и за момчета.

Друг модерен вариант са фототапетите за врати. Те придават допълнителен колорит на помещението, когато са подходящо подбрани. Добре поставеният фототапет за врата има свойството да прикрива определени дефекти, които не трябва да се виждат или да отваря пространството ако е необходимо.

Фототапети Варна, можете да откриете във фирма Европа стил. Там се предлагат всички видове, голямо разнообразие от продуктови каталози и най-високо качество на изработката от световни и български производители. Във фирмения магазин ще Ви обслужат приятно и компетентно. Имате възможност да си поръчате и фототапети по поръчка, като в Европа стил ще се съобразят с Вашите желани размери и цветови предпочитания. Качественото обслужване е гарантирано.

Съвременните интернет технологии позволяват да се сдобиете с фототапети по поръчка чрез онлайн магазина на фирмата, като се запознаете с асортимента в уеб страницата на Европа стил – www.evropastil.com.

Затова и онлайн интересът към фототапетите и цените им е наистина голям. Думи по които сайта се позиционира в Гугъл са: фототапети, fototapeti, фототапети за стена, детски фототапети, foto tapeti, фототапети по поръчка, фототапети варна, фототапети за врата, фототапети цени. Думата „фототапети“ може да бъде изписана по няколко начина: фототапети, фото тапети, fototapeti, foto tapeti, photo tapeti и phototapeti 😉

Ако статията Ви е допаднала, може да я споделите социалните мрежи.