Немски език с Ваучер

1
Добави коментар
Kursove
Kursove

Детайли

Категория: Обучение с Ваучери

Безплатно обучение по Немски език с Ваучер от Агенцията по Заетостта по схема Аз Мога Повече 2013-2014

 

  Познанието по чужди езици в днешно време е напълно задължително. И докато умението да се общува на английски език се счита за напълно естествено, немският език все още се смята за нещо почти екзотично и хората, които го говорят, са много търсени и ценени.

  Агенцията по Заетостта предлага на работещи лица да преминат курс по немски език – напълно безплатно чрез Ваучер по програма Аз Мога Повече 2013-2014. За кандидатстването по тази схема можете да научите повече в статията за Приема на документи.

  Различните Доставчици на безплатно обучение с ваучери могат да Ви предложат различни форми и начини на преподаване в курс Немски език по Аз Мога Повече за 2013 и 2014. Една от най-предпочитаните от работещите лица форми е дистанционната форма на обучение. При нея обучаемите учат немски език от дома си или в обедната почивка, от всяка една точка, където имат достъп до интернет. Това означава, че безплатен Курс по Немски език може да премине човек от София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ямбол, Силистра, Стара Загора, Казанлък, Пловдив, Враца.

  Освен това при предлаганото по Аз Мога Повече дистанционно (онлайн) обучение няма график на учене – т.е. всеки учащ влиза в платформата в СВОЕТО свободно време, когато иска и има възможност да учи. Разбира се, в онлайн курсовете по немски език, организирани от Доставчици на Обучение с Ваучери по схема Аз Мога Повече 2013-2014, са предвидени онлайн консултации с преподавател. Те имат фиксирани дата и час, съобразени с работното време на курсистите и им дават възможност да зададат въпросите си на преподавателя и да получат по-подробна информация.

  Единственото условие, за да се възползвате от Безплатните Дистанционни Курсове по Немски език по Схема АЗ МОГА ПОВЕЧЕ, е да сте на трудов договор в частна фирма или да сте самонаето лице. Процедурата за кандидатстване беше кратка – можете да видите нужните документи и сроковете, в които се подаваха Заявления за получаване на Ваучери за Безплатно обучение, в тази статия.

 

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар