Камион пропадна в центъра на Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Огромна дупка зейна в центъра на Враца на булевард „Демокрация“, видя екип на tribali.info. Преди минути тежкотоварен камион, който прекарва изкопаната земя от строително-ремонтните дейности по водния цикъл, пропадна пред областната администрация. Шофьорът на машината обясни, че както си карал, асфалтът под него поддал и половината на камиона потънала. Мъжът, който е служител на една от фирмите, работещи по водния цикъл, беше шокиран и обясни, че никога не е попадал в такава ситуация.
Камионът беше изваден от ямата с помощта на фадрома. Движението обаче беше спряно.
Трапът е дълъг около 10 метра, дълбок 1 метър и широк около 2 метра. Движението по булеварда беше блокирано за около половин час. По същия маршрут минава и линията на тролейбусния транспорт. В момента в двете посоки са се натрупали десетки тролеи. Пропадналият участък е отцепен от полицията, а на място е управителят на „Тролейбусен транспорт“ Илиян Йончев, който се опитва да разбере как може да бъде възстановен участъкът и нормалния трафик.
Възмутени граждани коментираха, че всичко е последица от некачествените работи по водния проект, фирмите не си вършат работата, а само прибират парите. Потресена врачанка дори влезе в зейналия трап в знак на протест и показа какви са последиците от дейността на фирмите.
В момента на място се очаква да отидат експерти, които да преценят какви действия ще се предприемат и как да бъде възстановена пътната настилка.
 

09-12-2013 г. 11:55 ч. | прочетено: 14845, коментари: 65 |