БГ списанията с празничен дух през декември » Моден печат

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Празничност, елегантност, тържественост – това е настроението, което струи с пълна сила от кориците на българските модни издания. Няколко прелестни блондинки в изискани одежди ще ни радват от последните броеве за 2013-та година.

Свикнали сме да свързваме Ива Екимова с много стил, а корицата на списание Grazia не прави изключение. С очарователна усмивка, кокетни букли и приказна официална рокля в нежно прасковено, тя ни напомня на аристократка от миналия век и времето на Бел епок.

Краят на годината е период за преоценка, размисли и добри дела. Какъв по-добър избор за модна корица от дама с позиция по темата? Българското издание на ELLE направи ексклузивните кадри с актрисата, певица и модел Нети, която влезе символично в ролята на бялата орхидея, считана за символ на мира.

Поредните две празнични корици и още две прелестни светлокоси звезди. Актрисата Даян Крюгер, чийто стил винаги е достоен за подражание, е лицето на декемврийското издание на Harper’s Bazaar. Със сатенена рокля и бижута в медни оттенъци, божествената Ума Търман е изборът на списание MODA.

Металически блясък и поредната блондинка откриваме на корицата на Glamour. Лице на изданието е скандалната музикална звезда Лейди Гага, която тoзи път е нежна и женствена в ефектна рокля с дизайн, напомнящ кимоно. Моделът в цвят шампанско е от круизната колекция за 2014-та на Gucci.

Последният брой на EVA за тази година е по-специален, защото списанието, което винаги ни радва с интересни корици и статии има свой празник. Честита 15-та годишнина!

Редактор: Делица Цонева