Стандартни готови пердета – Класически пердета – Купи двойно перде за 39 лв. – Онлайн магазин Пердета БГ

4
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 280 см. и дължина 300 см. и специална цена 39 лв. с ДДС.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

При наличност в склада – от 2 до 5 работни дни
При необходимост от внос – до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Пердетата се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща пердето в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи, чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане на пердето, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриер) или ще ни посетите в нашия магазин за пердета. Ако искате да е с доставка на адрес – опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail.