Видео премиера: Teabo – Мария

12
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Teabo представиха новата си песен ‘Мария’ и видеото към нея. Мария e може би популярното и може би най-универсалното име, което няма как да не свържем с жена, която е красива, независима, желана и разбира се, с гореща кръв.

Харесай страницата ни във Facebook

Име, кореспондиращо идеално със смесването на българската и испанската култура – основата, върху която е изграден проектът.

Сингълът умело преплита фламенко мотиви с актуалните за момента клубни стилове в поп музиката. Испанският текст на Алекс Линарес от „Mango Duende“ се съчетава изненадващо приятно с българския припев, дело на Даниела Кузманова. Музиката на „Мария“ е на Teabo, а аранжимента на DJ Bor4e.

Смесването на точно тези две култури въобще не е случайно, тъй като прокетът „Teabo“ е създаден през 2011 г. специално за острова на залязващото слънце и нестихващите партита – Ибиса. Техни парчета могат да се чуят в официалните компилации на някои от т.нар. „Сънсет барове“ (какъвто е и известният „Cafe del mar“), както и по местните радиостанции. За Ибиса е направен и първият сингъл на Teabo – „Djore“, който излиза в България през 2012 г.

Идеята и режисурата на клипа към песента са на Александър Моллов. Продуценти са Музикално издателска къща „Контрапункти“.

„Сингълът е  една забавна песен , която е посветена  на всички дами,  знаещи какво искат и  как да се забавляват. Парчето е секси, клипът е секси и се надяваме чрез тях да достигнем до повече хора и да им предадем малко от нашия позитивизъм и чувство за хумор“, казват Teabo.

„Teabo“ е името на съвместния проект на: DJ Bоr4e – музикален продуцент, който от години стои зад проектите на Графа, Орлин Павлов и много други известни музиканти. Теа, която прекарва 10 години в Мадрид, работейки в Сони мюзик, където записва вокали и пее заедно с едни от най-големите имена на испанската и латино-американска сцена. Венци Трифонов – човекът, за който нито един духов инструмент, класически или незнайно екзотичен, не крие никакви тайни.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)