Tank Domination пренася битките с танкове върху iPad

13
Добави коментар
wweb
wweb

Сигурно много от нас си спомнят игрите с лист хартия и химикал от едно детство, в което отсъстваха смартфони, таблети и конзоли. Изключително популярна бе играта „Танкове“ – всеки играч имаше лист хартия, който разделяше на две и от едната страна се рисуваха танкове на произволни места. След това листа се сгъваше на две, така че танковете да останат отвътре, буквално невидими за другия противник..

Играча рисуваше точка от външната страна на противниковия листа, и ако на същото място от вътрешната страна се крие танк, значи е ударен. Целта на всеки е първи да унищожи танковете на опонента си.

 

В днешно време нещата са различни – децата имат достъп до безброй интуитивни играчки, които могат да управляват дистанционно, чрез мобилното си утройство. Като самите смартфони и таблети са неспирен източник на игри. Поредното iOS заглавие ни връща към битките с танкове, но този път нещата са значително по-реалистични, в сравнение с хартиената забава от едно време.

 

 

Tank Domination e free-to-play ММО игра за iPad, включваща битки в реално време между 20 играчи. Всеки играч разполага със собствена бронирана машина, която стопанисва и тунингова в процеса на игра. Самите сражения се водят между два отбора (всеки, с капацитет до 10 играчи), телепортирани в някой от трите военни региона.

 

Светът в Tank Domination е напълно реалистичен, защото сградите се рушат при всеки залп. Графиката и ефектите са чудовищни. Контролите интуитивни. Играта е съвършено заредена със съдържание – 30 различни танка, над 700 типа оръжия, 900 модификации и 30 специални артикула (комплект за първа помощ, мини и др.).

 

 

Играта Tank Domination е създадена специално за притежателите на iPad и е достъпна безплатно в App Store. 

 

Търсите ли още подобни заглавия? Докоснете се до някой от най-добрите безплатни игра за iPad.