Гнусно! Чалгаджията Крум лъсна по гола пушка

15
Добави коментар
mignews
mignews

Чалгаджията – гей Крум който трудно блести на сцената и трудно може да изкара някой хит, реши да извади единствения си личен хит и то от…гащите. По примера на Валери Божинов, той си направи снимка хептен гол с насочено и наточено за употреба оръжие.

И не само си я направи, ами я пусна из интернет.

И това не е първият път, в който фолк звездата със съмнителен блясък лъсна по пушка. Дали смята, че това е най-голямото му достойнство, или просто се води от модата напоследък, не е ясно. И докато Божинов беше смъкнал панталоните само до критичната линия, певецът изобщо няма панталони и е във вид, както майка го е родила, като преди това е привел карантиите си в бойна готовност. Смятайки, че в краката му ще се натъркалят веднага прехласнати фенки, а концертите му ще се изпълнят до козирката с публика от екзалтирани девойчета.

Преди година папараци го хванаха с колежката му Анелия на плажа. Дали от слънцето или заради хубавото женско тяло, опънато до него, оръжието на Крум си беше издуло в пълна бойна готовност близо до фолкаджийката, но за съжаление, на изпълнителя не му се отдаде възможност да го използва по предназначение. Крум вече се снима гол на плажа в клип на Ани Хоанг, но там нещата бяха добре режисирани и завоалирани и носеха на зрителя естетическа наслада. Сега обаче предизвикват предимно погнуса. Що за наглост и самовлюбеност демонстрират напоследък мъжете, дивят се по сайтовете читатели. Навярно те изревнуваха от дамите, че могат да се снимат полуголи и голи, че тресат силиконови бомби, че имат предимствто да се появяват по прозрачни роклички и да сразяват публиката. И понеже мъжете няма как да се покажат на сцената по рокли, ако не са Азис, разбира се, тръгнаха направо по организъм. Добре епилирани и гладки като голи охлюви. Отврат!