Нумерологична прогноза за Аштън Къчър и Деми Мур

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Нели Колева за благоприятния аспект по число на живота за Аштън Къчър и Деми Мур. Дори и да има съвместимост по жизнен път между партньорите, любовта може да не е трайна и дълга.

Нумерология по рождена дата

Като анализираме цифрите от рождената дата на Аштън Къчър, разбираме че неговият жизнен път (число на живота) е 7.

07.02.1978 = 7+2+1+9+7+8 = 7

Какво знаем за жизнен път 7?

Стремят към самоусъвършенстване, имат аналитична мисъл, сдържани и талантливи в дадена сфера. Имат силно развита интуиция, с годините стават все по-мъдри. В любовните отношения са дипломатични и силно се привързват към партньора, когато обичат. Склонни към компромиси, могат да бъдат чувствителни и нежни към любимия човек. Не прибягват към нараняване и грубост. Но трудно планират своите задачи, ангажименти и това често води до  голям безпорядък и обърква плановете им.

Имайки предвид рождената дата на Деми Мур 11.11.1962г., откриваме жизнен път (число на живота) с вибрация 4, а именно:

11.11.1962 = 1+1+1+1+1+9+6+2 = 4 

Принципно хората с този жизнен път са взискателни, точни, държат на реда и порядъка, трудолюбиви и неуморни, но обичат да правят по- дълготрайни планове за своето бъдеще, да държат нещата под свой контрол, дори и в семейството, дома. Друга характерна особеност за жизнен път 4 е стремежът към материално благополучие, който изпреварва духовните ценности при не малък процент от хората.

В емоционален план число на живота 4 са склонни повече към размишления, анализ, нуждаят се от повече време докато се стигне до романтика, опияняващи мигове, приключения и бурни емоционални изживявания. Аналогично е с жизнен път 7.

Имайки предвид тези аспекти, можем да кажем че двойката Аштън Къчър и Деми Мур се допълва по доста показатели, но дали всичко това е допадало на Аштън?

Вероятно работната сфера е тази, която е крепила повече отношенията в техния съюз, тъй като реда, дисциплината, разпределяне на финансите са присъщи за нея?

По вибрацията жизнен път (число на живота) партньорите Аштън Къчър и Деми Мур имат страхотна симбиоза, съвпадат си безспорно, тъй като се допълват взаимно. А защо ли настъпва крах в техните отношения? В нумерологията, както и в астрологията не може само по един позитивен аспект да се направи заключение, че имаме продължителност в брака, връзката, между партньорите.

Отговорът дава нумерологията и се крие в цифрите на рождените дати!

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net www.nelly-koleva.com

11.12.2013/ Нели Колева