ММА платили победата на Златка Райкова

12
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Федерацията по смесени бойни изкуства е осигурила половината бюджет на “Биг брадър ол старс”, научи единствено “ШОУ”! Главната причина за щедростта на шефа на ММА-България Любен Джубрилов била Златка Райкова. Той давал мило и драго за нейната победа и за изчистването на името й. По ред причини.

От седмици насам зрители и интернет потребители се чудят как е възможно Русата Златка да бъде спасявана с най-висок вот, след като е прочута като мъжемелачка, професионална изкусителка, побойничка и скандалджийка.

Оказа се, че последното й завоевание Георги Валентинов е просто за парлама, тъй като русото “плеймейт” изкушение било забило баш боса на федерацията Любен Джубрилов, който обаче живее в чужбина, тъй като в България е следствен.

Джубрилов бил полудял от любов по Райкова

и задоволявал всичките й капризи. “Направо не е на себе си! За момчетата в ММА хонорари няма, а на Златка се задоволяват всичките капризи. Освен пластиките по лицето, има й липосукция, а след като излезе от „Биг брадър”, е поискала да й присадят коса. Във федерацията има бойци с тежки контузии и спешна нужда от операция, на които Джубрилов е обещал помощ, но изобщо не си държи на думата. Все нямал пари за тях, а за Златка има винаги”, заявиха пред “ШОУ” бесни съдружници на ММА началника.

По 2000 лева на месец плаща Райкова за екстеншъни, призна самата тя пред Съквартирантите. Пазарджишкото чудо с гордост се изфука, че инвестира най-много в косата си и се гордее с нея. Освен това тя излиза всеки ден от Къщата, за да ходи на фризьор и на гримьор. Всички тези екстри са уговорени за Златка предварително, тъй като тя отказала категорично иначе да влезе в шоуто. „И един ден не мога да си представя без козметични услуги, та това ми е животът предимно!”, сподели Райкова пред изумените си Съквартиранти

“Шефът „не е сам”. Кога ще си отвори очите да види, че

Златка спи и с друг богаташ?”

питат се те. Кой обаче е другият любовник на Русата, ММА-ците не се наемат да кажат. „ШОУ” обаче се наема да разучи.
Клюката говори, че Райкова била изключително добра в секс игрите. Тя можела да влезе във всяка роля и да задоволи и най-извратената фантазия. На мъжете с нея изобщо не им се налагало да правят каквото и да било усилие, освен да лежат и да се наслаждават.

Плеймейтката очевидно има афинитет към ММА бойците, тъй като преди време бе гадже и на шампиона Благой Иванов–Багата, когото делеше с Черната Златка. След това Райкова се заби с наркобоса Камен Балбузанов–Куката и за известно време изчезна от публичното пространство. Преди няколко месеца обаче двамата се разделиха и Златето се върна в светските среди с гръм, трясък и… чисто нова визия.

В “Биг брадър” стана ясно, че

Райкова е преспала и с Константин

Бившето гадже на певеца – Райна, и Ели Владова си говориха за тайнствена дама многократно спрягана за любовницата на Коцето, докато камерите показваха на екрана Русата Златка. Самата Райна потвърди подозренията с изявлението: „Тя е минала много за кратко там, но е минала по реда си.“

“От “Биг брадър” най-много ще спечели Златка Райкова, тъй като ще изчисти имиджа си. Продуцентите не целят да й избелят биографията, но сериозно й съдействат. Въпреки това – няма как да стане. Едва ли има човек от публиката, който да забрави миналото й. А и е работа на медиите да не го допускат”, заяви пред “ШОУ” и Елза Парини.

Според най-известния мъж в женски дрехи в България Златка е била наясно с всичко, което ще се случи в Къщата. “Тя е единствената, която стиска зъби там, въпреки че всички знаят за

меко казано злия й характер

Реакциите й изглеждат предварително договорени, а и тя беше единствената, която не беше изненадана от нито една постъпка на Джийсън – сякаш беше подготвена да й се случват такива неща. Нали се разчу, че певецът е някакъв роднина с нейния Георги. Той като излезе, се чухме и аз го попитах дали не се притеснява за сигурността си. “Спокойно, всичко е наред и е под контрол. Нищо не ме заплашва”, отвърна ми Джийсън”, каза още Парини.

Порой от отрицателни коментари предизвика снощи спасяването на Райкова и класирането й на финал.

“Силиконов курволяк, чийто ректум е с по-голям диаметър от мозъка му. Искам някой от тия, които я защитават, да ми цитира една нейна ценна мисъл или сложно съставно изречение. Извинете, ние за характери ли гласуваме или за изчадия на пластичната хирургия?”, беше един от най-меките коментари във Фейсбук страницата на “Биг брадър”.

“Мислите ли, че някой изобщо гласува ……., вече си мисля , че тази игра е финансирана от “богатите бизнесмени” – гаджета на Златките”, пише и Катя Стоянова.

Надежда НЕНОВА