Love Made Love – стил и характер в детската мода » shop Гид

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако следите модните новини, със сигурност знаете, че Яница Йончева е „Жена на годината” на списание Grazia, в категория дизайн. Нейната номинация и последвала награда съвсем основателно беше дадена, заради приноса й в областта на детската мода. През 2011 г. с помощ от приятели Яница Йончева (познатата ни от “Къщата на музиката” по БНТ) създава Love Made Love – марка за стилни бебешки и детски дрехи.

Днес решихме да фокусираме вашето внимание върху нейния бранд, който за радост на всички майки съществува, като място откъдето те могат да облекат децата си със стил и вкус, но и като една креативна форма за естетическо възпитание на малките сладури.

Според Яница и нейния екип „Love Made Love e марка, която да обединява идея, стил, идентичност и любов! Открихме тези качества в децата и така започнаха да се раждат най-стилните бебешки и детски дрехи”.

Наистина предложенията на марката са истинска наслада за очите. Дрехите за малките момиченца и момченца са модерни, елегантни, цветни, с нестандартен дизайн, който им придава свой собствен характер. Марката Love Made Love може да откриете на следните адреси (виж тук) или в интернет пространството. Ако искате вашето дете да бъде стилно, посетете онлайн магазина на адрес: www.lovemadelove.com/bg.

В сайта може да намерите както актуалната колекция за сезон есен-зима 2013/2014, така и намалени облекла от пролетно-лятната линия за 2013 година. Страхотни аксесори и обувки ще допълнят визията на вашето дете. Есенно-зимни предложения за момичета вижте ТУК, а за малките джентълмени – ТУК!

Темите в колекция есен-зима 2013-2014 за момичета са любовта и символиката на цветята, класическите, но модерни десени като каре и пепит, както и непреходните любими мегаполиси – Париж, Лондон и Ню Йорк. При момчетата основните тема е града и страстта към ретро автомобилите – ще ги откриете при сака, ризи, суичъри, жилетки, тениски, панталони и шалове.

Редактор: Делица Цонева