Valera SWISS NANO 9200 IONIC Tourmaline Rotocord

1
Добави коментар
simse
simse

AC двигател с дълъг експлоатационен живот – 2000 W
Генератор на йони
Турмалинова технология
6 степени на скоростта / температурни режима
бутон за моментално охлаждане
2 ултра-тънки дюзи ( 6 and 7,5 cm )
сменяем метален филтър от неръждаема стомана
Супер гъвкав кабел – 3,0 м с ROTOCORD система
тегло: 540 гр

 

AC-мотор (мотор с променлив ток)
Колекторни двигатели с удължен живот на експлоатация, които обикновено се използват в професионалните сешоари. Те генерират голямо въздушно налягане и имат дълъг живот на експлоатация. Очакваната продължителност е приблизително 2000 часа.

Функция IONIC CARE
Йонните генератори на Valera произвеждат милиони отрицателни йони. Те помагат на косата да поддържа оптимална хидратация, което я прави по-мека и по-лесна за разресване. Наелектризирането на косата, причинено от статично електричество, както и чупливостта са намалени.

Функция COLOUR CARE
Уредите с функция Colour Care действат в три направления – защитават цвета на косата, предотвратяват загубата на цвят и блясък и поддържат нейната естествена влажност.

Функция TOUCH ME – докосването е позволено!
Първата стайлинг дюза, която остава хладка – абсолютна новост на пазара за сешоари. Благодарение на иновативната си двупластова система за самостоятелно охлаждане дюзата не се загрява. Тя може да бъде пипана и да се върти във всички посоки по време на работа. Това позволява повече творчество, повече възможности за различни техники на работа, комфорт и безопасност.

Система ROTOCORD – без повече оплитане и усукване!
ROTOCORD е най-доброто решение за пълно предотврятяване на оплитането на захранващия кабел и за премахване на възлите, които често се образуват при работа със сешоара. Иновативното въртящо се устройство е интегрирано в захранващия кабел на професионалните сешоари и осигурява комфортна и спокойна работа. То е безопасно, супер леко, тествано по система NEMKO и патентовано. ROTOCORD е „Произведено в Швейцария“.